Το bunny look φαίνεται να είναι για τη φετινή άνοιξη η πιο χαρακτηριστική τάση. Οι φιόγκοι που πέρυσι δειλά έκαναν την εμφάνισή τους, φέτος αποτελούν την πιο trendy πρόταση. Σχεδιαστές, όπως η Carolina Herrera, η Lela Rose και ο Marc Jacobs, υιοθέτησαν έναν πιο εύθυμο τρόπο για τη χρησιμοποίηση του φιόγκου, που έφυγε από τη συνηθισμένη μέχρι τώρα θέση του πάνω στα ρούχα και πλέον έγινε ένα βασικό αξεσουάρ για το κεφάλι, παύοντας να είναι το γνωστό στολίδι που είχαμε συνηθίσει να το βλέπουμε φορεμένο στα μαλλιά των μικρών κοριτσιών.

Πώς θα τον φορέσετε

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να το δούμε με προσοχή. Ο φιόγκος, συνειρμικά, από τη φύση του, μπορεί να αποπνέει την εικόνα της αθωότητας, αλλά σίγουρα αυτή η τάση της μόδας έχει και τους κινδύνους της. Φορώντας τον, θα μπορούσατε άνετα να θυμίσετε την Madonna της δεκαετίας του ’80 ή ακόμα χειρότερα, άθελά σας, να μοιάσετε σε μια κιτσάτη και φτηνή λολίτα. Το μυστικό, λοιπόν, εδώ είναι να μην κάνουμε τσιγκουνιές.

Το αποτέλεσμα θα είναι όχι μόνο καλό, αλλά και μοναδικό, εάν επιλέξουμε υλικά υψηλής ποιότητας. Επιπλέον, δεν θα πρέπει να είμαστε φειδωλές στο μέγεθος, στην αίσθηση πολυτέλειας, καθώς επίσης και να μπορούμε να υποστηρίξουμε με γυναικεία τσαχπινιά την εύθυμη πλευρά της όλης εικόνας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

DOs:

· Φιόγκους ή μαντίλια που δένονται με διάφορους τρόπους γύρω από το κεφάλι (όπως αυτοί του Marc Jacobs ή της Louis Vuitton που θυμίζουν αυτιά κουνελιού).

· Εάν σας φοβίζει η extreme εκδοχή, ακολουθήστε την πιο απλή και κλασική λύση που προτείνει στις μοναδικές συλλογές του ο Peter Som.

· Τα υφάσματα θα πρέπει να έχουν άρωμα πολυτέλειας, όπως το μετάξι, το δέρμα ή το πλεκτό εξαιρετικής ποιότητας.

· Πλούσιοι φιόγκοι, ριχτοί στο πλάι, που απαλά θα μοιάζουν με τα αυτιά κουνελιού, αφού αυτή τελικά είναι η ιδέα που κρύβεται πίσω από τη συγκεκριμένη τάση.

DON’Ts:

· Οτιδήποτε δίνει την αίσθηση του… παιδιάστικου ή ακόμα χειρότερα του κακόγουστου.

· Η τελική εικόνα να στερείται ξεχωριστού χαρακτήρα και φυσικά θηλυκής γοητείας.

· Να φορέσετε κάτι απλώς γιατί είναι στη μόδα, χωρίς να έχετε την ψυχολογία να το υποστηρίξετε πραγματικά.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης