Όπως θα έχετε καταλάβει κι εσείς κορίτσια η μόδα φέτος είναι των άκρων. Από τη μία έχουμε τα έντονα prints και από την άλλη την απόλυτη μονοχρωμία. Τα φωσφοριζέ αλλά και τα ουδέτερα. Ακριβώς λοιπόν για τα ουδέτερα χρώματα ή αλλιώς όπως ονομάζουν την τάση στο χώρο της μόδας, nude look θα σας μιλήσουμε.

Είναι η απόλυτη αντίθεση με τα έντονα και εξεζητημένα χρώματα που είδαμε φέτος στις πασαρέλες αλλά και εξακολουθούμε να βλέπουμε στις βιτρίνες των καταστημάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το nude look ονομάζεται έτσι ακριβώς επειδή σου δίνει την εντύπωση του γυμνού δέρματος. Τα ρούχα και τα αξεσουάρ αυτής της τάσης μοιάζουν να είναι φτιαγμένα έτσι ακριβώς ώστε να γίνουν ένα με το δέρμα μας.

Μπορεί πολλές από εσάς να τα βρίσκετε λίγο συντηρητικά και χωρίς ενδιαφέρον, το κάθε άλλο όμως. Η συγκεκριμένη τάση είναι από τις πιο κομψές και μας κολακεύει πολύ ειδικά τώρα το καλοκαίρι που έχουμε μια πιο ηλιοκαμένη όψη.

Διαλέξτε λοιπόν ρούχα και αξεσουάρ σε ουδέτερους τόνους και συνδυάστε τα με χρυσές λεπτομέρειες για καλύτερο αποτέλεσμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Στράπλες εφαρμοστό φόρεμα, Spanx


Φούστα, Calvin Klein


Γυαλιά ηλίου, Prada


Τσάντα, Chloe


Peep toe, Pedro Garcia

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης