Το φόρεμα είναι αναμφισβήτητα ένα κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από τη γυναικεία γκαρνταρόμπα. Είναι θηλυκό, βολικό, ευκολοφόρετο, απλό και στιλάτο. Μπορεί κάλλιστα να συνδυαστεί με ίσια παπούτσια, ψηλά πέδιλα ή μπότες, αναλόγως με την περίσταση.

Επίσης, μπορεί να φορεθεί με ζώνη στη μέση ή χωρίς, ή ακόμη και με κολάν. Στις φετινές συλλογές για Φθινόπωρο / Χειμώνα το φόρεμα πρωταγωνιστεί και εκφράζει απόλυτα τη γυναικεία φύση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η φράση της διάσημης σχεδιάστριας Νταϊάν βον Φίρστενμπεργκ «γίνε γυναίκα, φόρεσε φόρεμα» κυριαρχεί στις πασαρέλες των περισσοτέρων οίκων μόδας. Από τα μαύρα μικρά φορέματα, με γεωμετρικά κοψίματα του οίκου Balenciaga μέχρι τα έντονα χρώματα της Donatella Versace.

Από την άλλη, ο Salvatore Ferragamo επιλέγει πολυτελή μεταξωτά φορέματα, ενώ ο οίκος Bottega Veneta φορέματα σε παστέλ τόνους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το γκρι φέτος πρωταγωνιστεί και το συναντάμε σε φορέματα, συνδυασμένο με το κλασικό και διαχρονικό μαύρο. Γενικά, τα φορέματα που θα επικρατήσουν θα είναι μίνιμαλ σε αυστηρές γραμμές.

Όσες εργάζεστε σε γραφείο, προτιμήστε midi φορέματα σε στενή γραμμή, ενώ για τις βραδινές σας εξόδους τα αέρινα φορέματα, καθώς και τα μακριά θα σας χαρίσουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Η δαντέλα και τα κρόσσια στα βραδινά φορέματα είναι το απόλυτο must του φετινού χειμώνα, γι’ αυτό μην παραλείψετε να τα προσθέσετε στην ντουλάπα σας.

Εκτός από μαύρα και γκρι, μπορείτε να επιλέξετε φορέματα σε έντονο κόκκινο και σκούρο μπλε. Τέλος, για ένα άψογο και ολοκληρωμένο look μην ξεχνάτε να φοράτε αξεσουάρ σε έντονα χρώματα, όπως το μωβ, που είναι το χρώμα του χειμώνα και το χρυσό.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης