Σε όλες τις κολεξιόν, και εννοούμε σε ΟΛΕΣ κυριολεκτικά, έκανε την εμφάνισή του το γκρι χρώμα φέτος τον χειμώνα με τη μεγαλύτερη συχνότητα από ποτέ! Παλτό, σακάκια, γούνες, φορέματα, φούστες, αξεσουάρ, παντελόνια «χόρεψαν» όλα στον χορό του γκρι και «έπαιξαν» με μεγάλη άνεση με τα υπόλοιπα χρώματα, διατηρώντας μια ισορροπία στα outfit!

Καθώς λοιπόν το γκρι ανήκει στα ουδέτερα χρώματα, μπορεί εύκολα να συνδυαστεί με οποιοδήποτε χρώμα χωρίς φόβο και αμφιβολία. Ανήκει στην κατηγορία των all day long, εφόσον τα υφάσματα που το αντιπροσωπεύουν ποικίλλουν ανάλογα με τις ορέξεις και τις περιστάσεις!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο οίκος Hermès χρησιμοποίησε τη δύναμη του γκρι κυρίως στα παντελόνια εφόσον το show σχεδιαστικά ήταν επικεντρωμένο στο ανδρόγυνο look. Το ίδιο έκανε και ο Martin Margiela, αλλά και ο John Galliano για τον οίκο Dior. Η Stella McCartney το διάλεξε για τα πρωινά της μάλλινα φορέματα, και ο οίκος Balenciaga για τη φουτουριστική εκδοχή του γκρι κοστουμιού.

Στον Issey Miyake είδαμε τη μοναδικότητα του γκρι σε sparkling tweed πανωφόρια και σύνολα αλλά και σε εκκεντρικά κομμάτια με τη λογική της oversized κλωστής! Ενώ ο οίκος Ellie Saab το αποτύπωσε σε βραδινές δημιουργίες από τούλι που έμοιαζαν βγαλμένες από παραμύθι. Το γκρι γοήτευσε αρκετά και τον Haider Ackermann, ο οποίος με τη βοήθεια του ανέδειξε τις όμορφες και θηλυκές αρχιτεκτονικές γεωμετρίες του!

Stylewatch.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης