Καθώς η άνοιξη πλησιάζει όλο και περισσότερο και ο καιρός γίνεται ακόμα πιο ζεστός, εμείς προετοιμαζόμαστε για αυτά που θα φορέσουμε. Εάν δεν γνωρίζετε ακόμη τις τάσεις της νέας σεζόν τότε σας έχουμε μερικά από τα κομμάτια που σίγουρα θα λατρέψετε να φορέσετε αυτή την άνοιξη.

1. Θηλυκές γραμμές
Valentino

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βολάν, δαντέλα και άκρως θηλυκές γραμμές είναι οι πρωταγωνιστές των ρούχων που θα δούμε φέτος την άνοιξη. Φορέματα, τοπ και φούστες «ντύνονται» με υπέροχα σχέδια που θα σας προσθέσουν επιπλέον πόντους θηλυκότητας.

2. Διαφάνεια
Alberta Ferretti

Η διαφάνεια σε όλο της το μεγαλείο! Και φέτος πρωταγωνιστεί σε αέρινα φορέματα δίνοντας μια διαφορετική διάσταση ρομαντισμού και νοσταλγίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

3. Φωτεινά αξεσουάρ
Philip Lim

Ένα σύνολο ολοκληρώνεται πάντα με τα κατάλληλα αξεσουάρ φυσικά. Τι καλύτερο λοιπόν από το να διαλέξουμε αξεσουάρ όπως τσάντες και παπούτσια με πολύ και έντονα χρώματα. Τολμήστε το!

4. Safari chic look

Blumarine

Σε πλήρη ανανεωμένη εκδοχή βρίσκουμε φέτος το military look. Το χακί μαζί με το safari look δίνουν μια άλλη διάσταση στη συγκεκριμένη τάση και το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό.

5. Σορτς παντού
Carolina Herrera

Τα είδαμε και πέρσι, τα βλέπουμε και φέτος. Τα σορτς που αγαπήθηκαν και από τους σχεδιαστές αλλά και από πολλές γυναίκες, είναι και πάλι στο προσκήνιο χαρίζοντάς μας υπέροχες εμφανίσεις εντός και εκτός πόλης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης