Είτε ανήκεις στις fan του κλασικού, είτε προτιμάς να «σπας» τους κανόνες και να δημιουργείς το δικό σου στυλ.

Υπάρχουν 10 «εντολές» που μπορούν να το αναβαθμίσουν αμέσως, σύμφωνα με το madamefigaro.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ακόλουθοι «κανόνες» δεν θα ταιριάξουν σε όλα τα στυλ όμως, είναι εδώ για να προσφέρουν μια πνοή φρέσκου αέρα, μια πηγή έμπνευσης για να πας το προσωπικό σου στυλ στο επόμενο επίπεδο.

1. Αγκάλιασε το επιμελώς ατημέλητο. Καλώς ή κακώς έχουν περάσει οι εποχές που η γυναίκα δεν έβγαινε από το σπίτι αν δεν έδειχνε άψογη από την κορυφή ως τα νύχια. Οι πολυάσχολες ζωές μας και η ανάγκη για άνεση έχουν κάνει το «επιμελώς ατημέλητο» look μόνιμη τάση οπότε μην ανησυχείς για την bad hair day σου… αντίθετα, εκμεταλλεύσου την!

2. Τα “καλά” ρούχα δεν υπάρχουν πια. Αυτό σημαίνει, πρακτικά, πως ένα κοκτέιλ φόρεμα μπορεί να φορεθεί και στη δουλειά με ένα blazer και φλατ μπότες και πως το σωστό τζιν μπορεί με μια μεταξωτή μπλούζα, ένα καλό σακάκι και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα να σε πάει μέχρι το γάμο της φίλης σου. Αναγκαστική συνθήκη λόγω οικονομικής κρίσης ή επανάσταση του street style; Όποια κι αν είναι η αιτία, το αποτέλεσμα είναι η ώρα του ντυσίματος να μοιάζει με παιχνίδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

3. Κάποιες φορές επιβάλλεται να ξοδέψεις. Στην εποχή που η πλειονότητα του αγοραστικού κοινού περιμένει να ντυθεί αποκλειστικά εκπτωτικά, υπάρχουν…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης