To «Dancing With The Stars» επέστρεψε στον ΑΝΤ1 για ακόμα ένα βράδυ Κυριακής με το δέκατο κατά σειρά live show του φετινού κύκλου και το τελευταίο για το 2013.

Η οικοδέσποινα του show Δούκισσα Νομικού εμφανίστηκε στο πλατό φορώντας μια εντυπωσιακή τουαλέτα σε χρυσο-ασημί απόχρωση. Μετά την πρώτη «καλησπέρα» προς το τηλεοπτικό κοινό, η παρουσιάστρια καλωσόρισε την κριτική επιτροπή, που αποτελείται από τους Αλέξη Κωστάλα, Γκαλένα Βελίκοβα, Γιάννη Λάτσιο και Κάτια Δανδουλάκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 26χρονη Δούκισσα, σε συνεργασία με τον στυλίστα της Χρήστο Αλεξανδρόπουλο, επέλεξε ένα φόρεμα σε ανοιχτή απόχρωση του χρυσού, το οποίο συνόδεψε με εντυπωσιακό κολιέ και δαχτυλίδι Kessaris και παπούτσια Gionentu. Το make-up επιμελήθηκε η Βάσω Νακοπούλου και τα μαλλιά ο Στέφανος Βασιλάκης.

Στο δέκατο live οι παίκτες κλήθηκαν να παρουσιάσουν δύο χορογραφίες: οι άνδρες συμμετέχοντες κλήθηκαν να χορέψουν quick step, οι γυναίκες salsa και ύστερα οι συμμετέχοντες χωρισμένοι σε δύο ομάδες κλήθηκαν να παρουσιάσουν μια ομαδική χορογραφία paso doble.

Πηγή: yupiii

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης