Ο διάσημος ιταλικός οίκος Gucci φέτος κάνει αισθητή την παρουσία του με μια άκρως εμπνευσμένη κολεξιόν για το καλοκαίρι. Μέσα από τη συλλογή του ξεπροβάλλει η δυναμική και παθιασμένη γυναίκα, έτσι όπως ακριβώς έχει οραματιστεί ο οίκος τη σύγχρονη γυναίκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι γραμμές των ρούχων θυμίζουν κάτι από την αγαπημένη δεκαετία του ’80. Το μακιγιάζ εμπνέεται από τα ’70s όπου κυριαρχεί το smoky μπλε. Ενώ εμπνέεται και από τον δυναμικό τύπο γυναίκας της δεκαετίας του ’20.

Γενικά, θα λέγαμε ότι στη συλλογή κυριαρχεί το ανδρόγυνο στυλ όπου τα ανδρικά τύπου κοστούμια προσαρμόζονται τέλεια στο γυναικείο σώμα. Τα συναντάμε στα χρώματα του φλογερού κόκκινου, του ναυτικού και του ξεθωριασμένου μπλε ενώ το look συμπληρώνουν τέλεια τα panama hats που είναι η τελευταία λέξη της μόδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Ωστόσο, ο οίκος δεν περιορίστηκε μόνο στα αυστηρά ανδρικά κοστούμια, αλλά σχεδίασε και υπέροχα θηλυκά βραδινά φορέματα. Έτσι, βλέπουμε αέρινα φορέματα σε εμπριμέ και στα χρώματα του καλοκαιριού όπως το μωβ, το τιρκουάζ και το λευκό.

Ενώ στα υφάσματα κυριαρχεί το μετάξι και το σιφόν, τα οποία προσδίδουν μια πραγματική αιθέρια εμφάνιση.

Στα παπούστια το χαρακτηριστικό είναι τα ιλλιγιώδη τακούνια σε συνδυασμό με τις πλατφόρμες. Ενώ τα δεσίματα εξασφαλίζουν μεγαλύτερη άνεση στο περπάτημα. Θα τα βρείτε σε όλα τα γήινα χρώματα όπως το καφέ, το πορτοκαλί, το λευκό καθώς και σε μεταλλιζέ χρυσό για τις πιο βραδινές εμφανίσεις.

Το σίγουρο είναι πάντως ότι με τις δημιουργίες του Gucci, φέτος θα κάνετε ιδιαίτερες και κομψές εμφανίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης