Σαν τους αγώνες της Formula I, έτσι και το σπορ στο κόκκινο χαλί είναι θέμα για λίγους νικητές…, αλλά και για κάποια δραματικά «συντρίμμια». Οι εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί για το 2012, προσέφεραν άφθονο θέαμα και από τις δύο πλευρές.

Ας θυμηθούμε μερικές από τις πιο glory εμφανίσεις, αλλά και μερικές από αυτές που οι stars δεν θα θέλουν να θυμούνται (τι κρίμα όμως που υπάρχει ο φωτογραφικός φακός που δεν ξεχνά ποτέ…), όπως τις δημοσιεύει το speakeasy της Wall Street Journal.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νικητές


Η Gwyneth Paltrow με τη λευκή Tom Ford μακριά τουαλέτα της και την ασορτί κάπα στο κόκκινο χαλί της τελετής απονομής των βραβείων Όσκαρ έκανε μία από τις πλέον επιτυχημένες εμφανίσεις για το 2012.


Η Jessica Chastain επίσης στην τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ, εντυπωσίασε τους πάντες με τη σε μαύρες και χρυσές αποχρώσεις της τουαλέτα της του οίκου Alexander McQueen.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Περπατώντας στο κόκκινο χαλί των βραβείων Έμμυ, η Portia deRossi επανόρθωσε για την κακή της εμφάνιση την άνοιξη του 2012 στο Παρίσι, επιλέγοντας την ολόσωμη φόρμα υπογραφής Valentino.


Επίσης, στην τελετή των βραβείων Έμμυ, η Tina Fey έστρεψε για καλό λόγο τα βλέμματα πάνω της, λάμποντας μέσα στη Vivienne Westwood τουαλέτα της. Θα μπορούσε να είχε κερδίσει ένα έξτρα βραβείο για το εντυπωσιακό κόψιμο στο ντεκολτέ, αλλά και τη σωστή εφαρμογή του φορέματος στο πιο εντυπωσιακό σημείο του κορμιού της, τους γοφούς της.


Επιστρέφοντας στην τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ, ακόμα μία εντυπωσιακή παρουσία λαμβάνει τα εύσημα από τους απανταχού στιλίστες. Η Rooney Mara έμοιαζε μέσα στη λευκή Givenchy μακριά τουαλέτα της, με τα βαμμένα κόκκινα χείλη και τα κατάμαυρα μαλλιά της με πορσελάνινη κούκλα.

Τα στιλιστικά ναυάγια


Αν και η Anne Hathaway δεν μας έχει συνηθίσει σε κακόγουστες εμφανίσεις, αυτή τη φορά στην πρεμιέρα της ταινίας «Οι Άθλιοι» στη Νέα Υόρκη, έκανε μία ομολογουμένως «άθλια» εμφάνιση. Προφανώς για να ταιριάζει με τον τίτλο της ταινίας. Η ολόμαυρη Tom Ford τουαλέτα θα μπορούσε να είχε συνδυαστεί καλύτερα ή τουλάχιστον θα μπορούσε να την είχε παραγγείλει στο νούμερό της.


Μία φωτογραφία ίσον με 1.000 λέξεις στην περίπτωση της Νicki Minaj η οποία εμφανίστηκε σαν άλλη κοκκινοσκουφίτσα στο κόκκινο χαλί των βραβείων Γκράμι.


«LOL»! Μόνο αυτή μπορεί να είναι η αντίδραση για τον Marc Jacobs και την επιλογή του να φορέσει μαύρη – καινούρια ή παλιά δεν έχει σημασία – δαντέλα (χωρίς τη συνοδεία του αρσενικού). Ο λόγος για την ολόσωμη μαύρη δαντελένια φόρμα των Comme Des Garcons συνδυασμένη με το λευκό μποξεράκι του Met Ball (μάλλον αυτό παίζει τον ρόλο του αρσενικού στην προκειμένη περίπτωση).


Από πού να ξεκινήσω; Από τον έναν ώμο, από τα κορδόνια σε μπούστο με ασορτί «κορδονέ» υποδήματα, από το πράσινο συνδυασμένο με χρυσό; Το μόνο που θα πω είναι πως αντικρίζουμε τη Heidi Klum στο κόκκινο χαλί των Ευρωπαϊκών βραβείων MTV πιο «τράσι» από ποτέ! Α, για την ιστορία αυτή η κακογουστιά έχει την υπογραφή «Versace».


Τι το ήθελες βρε Fergie μου το πορτοκαλί όνειρο (λέμε τώρα!) από δαντέλα, συνδυασμένο μάλιστα από μαύρα εσώρουχα; Πού ήταν ο στιλίστας σου να σε συγκρατήσει πριν περπατήσεις έτσι στο κόκκινο χαλί των βραβείων Γκράμι;! Πάντως, να ξέρεις, και η Βίσση όταν έβαλε Jean Paul Gaultier, ένατη και καταϊδρωμένη ήρθε στη Eurovision.

Eπιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης