Και πάλι στέκεσαι μπροστά στον καθρέφτη με το τέλειο outfit αλλά με την ίδια απορία: ποιά τσάντα να πάρω; Τι να επιλέξω έτσι ώστε να αναδεικνύεται το ρούχο αλλά και να ξεχωρίζει και η τσάντα; Το βασικό λάθος που όλες κάνουμε συνήθως είναι ότι αγοράζουμε αμέτρητες τσάντες με αποτέλεσμα να μην συνδυάζονται εύκολα και να ξεχνάς ακόμα και την ύπαρξή τους! Το πιο βασικό είναι να παίρνεις 2-3 καλής ποιότητας και ουδέτερου χρώματος ώστε να μην πονοκεφαλιάζεις. Δες παρακάτω ποιά είναι η ιδανική επιλογή για κάθε περίσταση.

Στο γραφείο: Σίγουρα όχι καμία τεράστια λουλουδάτη τύπου ‘πάω παραλία’, εκτός αν το συνδυάσεις με μαγιό! Σοβαρά, στον επαγγελματικό χώρο οφείλεις να είσαι τυπική και κομψή. Προτίμησε τσάντες σε μαύρο, καφέ, γκρι ή σκούρο πράσινο ενώ για το καλοκαίρι, άλλαξέ το σε λευκό ή μπεζ. Θα πρέπει να είναι ευρύχωρη για να χωρούν όλα τα απαραίτητα (από κινητό και πορτοφόλι μέχρι ντοσιέ, σημειώσεις κλπ.) Απόφυγε τις τύπου ταχυδρομικές και προτίμησε τις κλασικές που κρέμονται στον ώμο. Είναι πιο σικ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Interview για δουλειά: Το τι θα βάλεις, εξαρτάται από τη φύση της δουλειάς. Αν προορίζεται για κάποια εταιρία ή γραφείο, μείνε στα κλασικά. Συνδύασε το ταγέρ ή τη φούστα σε γραμμή Α με μία δερμάτινη μονόχρωμη τσάντα αρκετά ευρύχωρη ώστε να μην κουβαλάς το βιογραφικό στο χέρι. Αν το είδος της δουλειάς είναι πιο… trendy, κάνε fashion statement με μία τσάντα σε φλούο χρώμα για να είσαι και της μόδας.

Ταξίδι: Περιμένεις πώς και πώς τις μικρές εξορμήσεις του Σαββατοκύριακου αλλά αναρωτιέσαι: να πάρω ένα σακ-βουαγιάζ, ένα για τα ρούχα και ένα για τα καλλυντικά; Ή μήπως μία σχολική τσαντούλα με τα απολύτως απαραίτητα; Υπάρχουν μεγάλες τσάντες, τύπου σακ-βουαγιάζ που κρέμονται στον ώμο και χωράνε πολλά. Άσε που δεν θα χάσεις και το στυλ σου.

Για κλάμπιγκ: Ξέχνα τις μεγάλες τσάντες! Δεν υπάρχει περίπτωση να χρειάζεσαι αμέτρητα πράγματα μαζί σου. Ένας φάκελος ή μία τσάντα με λεπτό χερούλι είναι ότι πρέπει. Προμηθεύσου 2-3 σε έντονα χρώματα για να κερδίσεις τις εντυπώσεις!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης