Τι άγχος και αυτό κάθε μέρα! Θέλετε να είστε κομψές στη δουλειά αλλά γνωρίζετε πολύ καλά πως οι ισορροπίες μεταξύ ενός σικ ντυσίματος και ενός υπερβολικά “κιτς” είναι πολύ λεπτές!

Για εσάς που λατρεύετε τα τακούνια και θέλετε να αισθάνεστε, αλλά και να δείχνετε θηλυκά… με όλη την έννοια της λέξης, αλλά δεν έχετε χρόνο να ψάξετε… δε χρειάζεται! Το κάναμε εμείς για εσάς. Πήγαμε βόλτα στα μαγαζιά, βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε τις πιο όμορφες και άνετες επιλογές… “γραφείου” που κυκλοφορούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

“Γιατί έξω έχει κρύο…”, αλλά εσείς δε θέλετε με τίποτα να βάλετε μπότες! Επιλέξτε αυτά τα ωραία καφέ μποτάκια που θα σας κάνουν να αισθάνεστε… γατούλα! Προσέξτε να είναι δερμάτινα για να μην αφήνουν το νερό να περάσει και να σας προφυλάσσουν από την κακοκαιρία. Γυναίκες είμαστε… και σαν γυναίκες τα θέλουμε όλα! Κομψότητα, άνεση και στυλ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν φυσάει μόνο αλλά… “δε χάλασε και ο κόσμος”, είναι η κατάλληλη μέρα για να φορέσετε τα ελαφρώς ανοιχτά, στο μπροστινό μέρος, μποτάκια σας! Εδώ ο φιόγκος κάνει τη διαφορά… Ρομαντικό και ταυτόχρονα σέξι παπούτσι. Το γκρι χρώμα για αυτή τη σεζόν δεν είναι… ιδιαίτερο, αντίθετα είναι το κατάλληλο χρώμα όταν θέλουμε το υπόλοιπο σύνολο να είναι σε πιο έντονα χρώματα.

 

“Έχω το αυτοκινητάκι μου, τι με ενδιαφέρει το κρύο και η βροχή;”. Αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία, λατρεύετε τις “επιταγές” της μόδας και δε φοβάστε τα «ανεμοδαρμένα ύψη», τότε δεν έχετε παρά να επιλέξετε το τέλειο ψηλοτάκουνο peep- toe μποτάκι της φωτογραφίας. Δερμάτινο και άνετο, σε λατρεμένο ροζ χρώμα! Σας προσφέρει άνεση κινήσεων και σας προσθέτει πολλούς- πολλούς πόντους… γοητείας!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης