Ο διάσημος ιταλικός οίκος Bulgari κυκλοφορεί το δαχτυλίδι «B.zero1», προκειμένου να ενισχύσει την προσπάθεια του ανεξάρτητου φιλανθρωπικού οργανισμού «Save the Chrildren» για την παροχή βοήθειας στα παιδιά όλου του κόσμου. Για λογαριασμό της σχετικής καμπάνιας πολλοί διάσημοι φωτογραφήθηκαν φορώντας το συγκεκριμένο κόσμημα.

Ο διάσημος οίκος που στηρίζει συστηματικά την οργάνωση τα τελευταία χρόνια, επέλεξε αυτή τη φορά να δημιουργήσει ένα πολύτιμο χρυσό δαχτυλίδι για το σκοπό αυτό, το οποίο είναι διαθέσιμο σε τρία διαφορετικά χρώματα: πράσινο, καφέ ή μπλε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τη νέα καμπάνια για το «B.zero1», όπως ονομάζεται το κόσμημα, υπογράφει ο Ιταλός φωτογράφος Φαμπρίζιο Φέρι. Στο φακό του πόζαραν διάσημα ονόματα, ανάμεσά τους οι Μπεν Στίλερ, Στινγκ, Ρίκι Μάρτιν, Τζέσικα Μπίελ, Ιζαμπέλα Ροσελίνι, Γουίλιαμ Νταφόε, Ροναλντίνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα σχετικά στιγμιότυπα όλοι εμφανίζονται φορώντας στο χέρι τους το δαχτυλίδι και κάνουν μια χαρακτηριστική χειρονομία που υποδηλώνει «stop». Όπως δήλωσε ο φωτογράφος, «με την κίνηση αυτή επιθυμούν να μας παρακινήσουν να σταματήσουμε να καταπατούμε τα δικαιώματα των παιδιών». «Η καμπάνια δεν έχει στόχο μόνο την προβολή, αλλά επιδιώκει να στείλει ένα ξεκάθαρο και δυνατό μήνυμα στο κοινό. Σταματήστε έστω και για λίγο. Σκεφτείτε. Δράστε» προσθέτει.

Τα χρήματα από τις πωλήσεις του πολύτιμου αυτού κομματιού αναμένεται να διατεθούν εξ ολοκλήρου στη φιλανθρωπική οργάνωση Save the Children. Ο φορέας αυτός έχει την έδρα του στις ΗΠΑ, αλλά μεριμνά για τα δικαιώματα και τις ανάγκες των παιδιών σε όλο τον κόσμο, ιδίως σε περιοχές που πλήττονται περισσότερο από διάφορες αιτίες.

Τα δαχτυλίδια θα τα βρείτε σε όλες τις μπουτίκ του οίκου Bulgari έναντι € 950.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης