Το καλοκαίρι έρχεται και οι γυναίκες θέλουν τώρα, περισσότερο από ποτέ να είναι μέσα στη μόδα. Οι διακοπές και ο περισσότερος ελεύθερος χρόνος φέρνει περισσότερα ψώνια και καλή διάθεση. Δείτε τι θα πρέπει οπωσδήποτε να περιέχει η βαλίτσα των διακοπών φέτος!

Τζιν:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H ασφαλέστερη λύση για την εποχή αυτή, το ύφασμα που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη είναι το τζιν: ανοιχτό, ξεβαμμένο, πετροπλυμένο, σκούρο, με σκισίματα, με γαζιά, με τρουκς, σε σορτς, σε βερμούδα, μακρύ, πιο φαρδύ, στενό, σαν κολάν, το τζιν παντελόνι έχει την τιμητική του.

Το ίδιο και το τζιν τζακετ: αμάνικο ή με μανικάκι το τζιν τζάκετ, γιλέκο ή μπουφάν, θα σε ζεστάνει στη βόλτα το βραδάκι ενώ το μεσημέρι μπορείς να το δέσεις έξυπνα στη μέση ή γύρω από το λαιμό.

Τζιν πουκαμίσες: ευκολοφόρετες, οι τζιν πουκαμίσες και φορέματα, θα σε βολέψουν ενώ τα μανίκια που μπορείς να τα γυρίσεις πιο ψηλά ή να τα αφήσεις στο ύψος του καρπού, θα σε βολέψουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προσοχή: στα πολύ κοφτά τζιν σορτς που δεν είναι ακόμα η εποχή τους για να τα τιμήσεις. Εναλλακτική σούπερ μοδάτη είναι η τζιν σαλοπέτα.

Κι από Αξεσουάρ:

Επειδή τα ρούχα δεν είναι ακόμα όσο φωτεινά θα θέλαμε (αφού κι ο καιρός δεν μας βοηθάει με τα σκαμπανεβάσματά του), προτίμησε φωτεινά αξεσουάρ (κολιέ, βραχιόλια, σκουλαρίκια σε σούπερ παστέλ ή φλούο χρώματα).

Πηγή: womenonly
Επιμέλεια: Γεωργία Μανώλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης