Η Twiggy μετά από 35 χρόνια στον χώρο της μόδας, και εξακολουθεί να αποτελεί σημείο αναφοράς υποδειγματικού, προσωπικού στυλ. Το supermodel έδωσε τα δικά του, στυλιστικά tips στην Daily Telegraph για γυναίκες κάθε ηλικίας.

Αρχικά δήλωσε: «Σπάστε τους κανόνες, με τρελαίνει να ακούω ανθρώπους αν υποστηρίζουν ότι, ανάλογα με την ηλικία της η κάθε γυναίκα πρέπει να αλλάζει τον τρόπο ντυσίματός της. Είμαι 62 ετών αλλά αυτό δεν επηρεάζει τον τρόπο που ντύνομαι. Ποτέ δεν πρέπει να παίρνουμε την μόδα στα σοβαρά. Τα ρούχα πρέπει να είναι άνετα αλλά και στιλάτα.» και συμπλήρωσε: «Τα jackets, γενικώς, είναι απαραίτητα στοιχεία κάθε γυναικείας γκαρνταρόμπας. Είναι το πρώτο πράγμα που αγοράζω κάθε σεζόν, και, μάλλον, το μεγαλύτερο μέρος της γκαρνταρόμπας μου αποτελείται από αυτά…»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανέφερε ακόμη πως: «Το καλό ντύσιμο ορίζεται από την ποιότητα και την υφή των ρούχων που φοράμε. Όταν κάνουμε shopping, η αίσθηση της αφής μας πάνω στα ρούχα είναι πολύ σημαντική. Πολύ συχνά μπαίνω σε μαγαζιά γιατί κάτι μου φαίνεται όμορφο από μακριά, και, όταν το πλησιάζω, η αφή του το κάνει να μου φαίνεται τραγικό. Αυτό δεν σημαίνει, φυσικά, ότι πρέπει να φοράμε αποκλειστικά βαμβακερά και μεταξωτά κομμάτια- κάποια συνθετικά υφάσματα, όπως το ραγιόν, είναι υπέροχα. Απλώς καλό είναι να αγγίζουμε το ύφασμα και να είμαστε σίγουρες ότι δεν έχει την αίσθηση του πλαστικού.»

Επιμέλεια: Μαργαρίτα Μπρίγκου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης