Η μεγάλη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και εσύ πάλι αναρωτιέσαι πως θα πείσεις τον καλό σου να την περάσετε όσο πιο ρομαντικά γίνεται. Όσο κι αν πιστεύεις ότι δεν χρειάζεται μια ειδική μέρα για να γιορτάσετε την αγάπη σας, θέλεις να είναι ξεχωριστή αυτή η μέρα και το πιο σημαντικό να του κάνεις ένα δώρο εκφράζοντάς του έτσι την αγάπη σου. Εξάλλου και ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά πως αυτό που μετρά σε αυτή την περίπτωση δεν είναι η αξία του δώρου, αλλά η χειρονομία. Για αυτό πάρε μια ιδέα για τα πιθανά δώρα που μπορείς να κάνεις στον αγαπημένο σου και να τον χαροποιήσεις.

Προϊόντα περιποίησης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν ο αγαπημένος σου είναι ο τύπος του άντρα που του αρέσει να περιποιείται τον εαυτό με κρέμες και καλλυντικά, μπορείς να του χαρίσεις ένα σετ με κρέμα προσώπου, σώματος και aftershave. Επίσης, ένα πολύ ωραίο δώρο που θα του είναι εξίσου χρήσιμο είναι και ένα άρωμα. Διάλεξε το αγαπημένο του άρωμα ή ακόμα και κάποιο που να αρέσει σε σένα. Έτσι κάθε φορά που θα το φοράει θα σε σκέφτεται και θα σε θυμάται.

Γραβάτες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα ίσως από τα πιο κλασικά δώρα που κάνουμε οι γυναίκες στους άντρες και εκείνοι μας εμπιστεύονται για το γούστο μας. Διάλεξε μια καλή γραβάτα με το γούστο του αλλά φυσικά βεβαιωθείτε ότι θα του αρέσει και θα του ταιριάζει με τα υπόλοιπα ρούχα του.

Είδη ρούχων

Σε αυτή την κατηγορία έχετε πολλές επιλογές. Από πουλόβερ για τις κρύες μέρες, πουκάμισο, τζιν παντελόνι ή ακόμα και ένα trendy μπλουζάκι που θα το φοράει από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Είδη γραφείου

Αν το φετίχ του αγαπημένου σου είναι οι πένες ή οτιδήποτε έχει να κάνει με πολυτελή είδη γραφείου, μην του στερήσεις τη χαρά να του χαρίσεις ένα πραγματικά εντυπωσιακό δώρο όπως μια ακριβή πένα. Αν είναι λάτρης του συγκεκριμένου είδους θα το εκτιμήσει δεόντως.

Πρωτότυπα δώρα

Αν πάλι πιστεύετε ότι τα υλικά πράγματα δεν έχουν και τόση αξία για αυτόν κάνε του ένα ξεχωριστό και πρωτότυπο δώρο. Κλείσε ένα τριήμερο σε κάποιο ξενοδοχείο της Ελλάδας ή του εξωτερικού και χάρισέ μοναδικές στιγμές ξεκούρασης και ξεγνοιασιάς μόνο για τους δυο σας. είναι κάτι που θα τον χαροποιήσει ιδιαιτέρως και θα το θυμάται για πολύ καιρό.

Αν πάλι πιστεύεις ότι ένα δώρο δεν αρκεί για να του αποδείξεις την αγάπη σου, να θυμάσαι ότι το καλύτερο δώρο του είσαι ΕΣΥ! Για αυτό φρόντισε τη συγκεκριμένη ημέρα να είσαι όμορφη, χαμογελαστή και να του σερβίρεις ένα περιποιημένο δείπνο μόνο για τους δυο σας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης