Μην το γελάτε δεν είναι αστείο, και το κινητό μας χρειάζεται και αυτό να έχει μια χάρη και αυτή η χάρη είναι να του  κρεμάσουμε ένα κόσμημα.
 
Πλέον σχεδόν όλα τα κινητά έχουν μια τρυπούλα για αυτό το σκοπό, και εμείς θα την αφήσουμε αχρησιμοποίητη και το κινητό μας έτσι απλό;

Έχουν βγει πολλά ωραία σχεδιάκια και είναι ένας καλός τρόπος για να ξεχωρίζουμε και εκεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι περισσότερες γυναίκες έχουν διακοσμήσει το κινητό τους είτε με ένα κρεμαστό μπιχλιμπιδάκι που να παρομοιάζει με κάτι που τους αρέσει, ή και  με ωραία παιχνιδιάρικα και παιδικά αυτοκολητάκια. Μπορούμε να τα τοποθετήσουμε στο πίσω και στο μπροστινό μέρος του κινητού  όπως για παράδειγμα κρεμαστά τα οποία να έχουν διάφορα μικρά και χαριτωμένα ζωάκια, το αρχικό γράμμα από κάποιον που είναι κοντινός μας άνθρωπο και τον αγαπάμε. Το σχήμα από το ζώδιο μας ή του αγαπημένου μας προσώπου, μια καρδούλα που δείχνει ότι είμαστε συναισθηματικές ή και ερωτευμένες, και διάφορα μικρά πραγματάκια, ότι μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους.

Αυτά μπορούμε να  τα βρούμε στα καταστήματα κινητής τηλεφωνίας και σε καταστήματα με γυναικεία αξεσουάρ και είναι σε οικονομική τιμή και δεν επιβαρύνει και την τσέπη μας.

Εμείς οι γυναίκες δεν θέλουμε κοσμήματα μόνο για να τα φοράμε εμείς θέλουμε να διακοσμούμε και τα μικρά μας αντικείμενα τα οποία μας είναι και χρήσιμα και τα έχουμε πάντα μαζί μας, να τα βλέπουμε και να τα χαιρόμαστε, γιατί όταν βλέπουμε κάτι το οποίο είναι δικό μας και το περιποιούμαστε νιώθουμε και ευχάριστα και το εκτιμούμε πιο πολύ.
Μπορούμε επίσης μέχρι και για δώρο να τα προσφέρουμε ως  ένδειξη κάποιου συναισθήματος προς το πρόσωπο στο οποίο απευθύνεται. Με αυτήν την μικρή πράξη που μπορεί να δείχνει μικρή αλλά στην ουσία δεν είναι, φτιάχνουμε και την διάθεση αυτού του ανθρώπου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βρείτε και εσείς το κόσμημα που  σας ταιριάζει και κάντε το δώρο στο μικρό σας φίλο που είναι κάθε στιγμή δίπλα σας, (για το κινητό μιλάω βέβαια) χωρίς να σας αποχωρίζεται, και εσείς θα νιώθετε πιο ευχάριστα.
 
Θα είστε in fashion!!!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης