Ψηλές, κοντές, με ψωμάκια, χωρίς ψωμάκια, αδύνατες ή χοντρές γάμπες.

Σε όλες ταιριάζει το κολάν και από όλες έχει φορεθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ευτυχώς για όλες εμάς είναι ένα κομμάτι που μπορεί να συνδυαστεί με πολλά ρούχα και όλες τις ώρες της ημέρας ακόμη και σε βραδινή έξοδο αρκεί να το συνδυάσετε με κάτι λαμπερό, ανάλογα με την περίσταση!

Το κολάν που δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναικεία ντουλάπα, πρέπει να το διαθέτετε σε πολλά χρώματα αν και το άκρως απαραίτητο είναι το μαύρο. Αυτό είναι που αντικατέστησε και το χοντρό καλτσόν και βοήθησε τις κρύες μέρες του χειμώνα να διατηρούμαστε όπως πάντα… θερμές!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μπορείτε να το συνδυάσετε με ψηλές μπότες, με μικροσκοπικές μπαλαρίνες, αλλά και με γόβες. Φυσικά όλα αυτά ανάλογα με το σωματότυπό μας. Αν έχετε, ας πούμε, κοιλιά καλό θα ήταν να φορέσετε κάτι μακρύ από πάνω, όπως επίσης αν διαθέτετε «ψωμάκια», πρέπει να βάλετε κάτι για να τα καλύψετε. Αν επίσης η γάμπα σας είναι κάπως παχουλή και κοντή, μη βάλετε μπαλαρίνες. Θα σας κάνουν να φαίνεστε νάνοι και θα λείπει μόνο ο… χιονάτος!

Καλό θα ήταν να αποφύγετε τα κολάν με μικροσκοπικά απογευματινά φορέματα γιατί είναι λίγο άχαρα.

Αν διαθέτετε ψηλόλιγνη σιλουέτα τολμήστε τα πάντα. Βάλτε κολάν με κοντά μπλουζάκια και για πιο αθλητικό λουκ συνδυάστε τα με snickers.

Αγοράστε μεγάλες ζώνες που να μην είναι στενές στη μέση και βάλτε τις χαμηλόμεσα.

Φορέστε το κολάν με πουκάμισο κατά προτίμηση στενό και βάλτε ένα μακρύ κολιέ. Αυτό το τελευταίο δίνει και χάρη!

Γενικώς πριν βγείτε προβάρετε τα ρούχα σας και κοιτάξτε να αρέσει το σύνολο σε σας πρώτα. Τέλος, φροντίστε να φοράτε το ρούχο και όχι να σας φοράει.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης