Τα παπούτσια είναι το φετίχ των περισσότερων γυναικών. Όχι πείτε μου κορίτσια, ποια μπορεί να αντισταθεί σε ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα ή κομψές γόβες. Γιατί πώς να το κάνουμε όλες κρύβουμε μια σταχτοπούτα μέσα μας και θέλουμε ένα ωραία παπουτσάκι να στολίσει τα πόδια μας.

Ό,τι και να προτιμάτε πέδιλο, γόβα, σανδάλι ή πλατφόρμα, θα τα βρείτε σε πολλά σχέδια και χρώματα. Εμείς ξεχωρίσαμε για εσάς πέδιλα με ξύλινα τακούνια. Είναι μια από τις τάσεις του καλοκαιριού και δεν γίνεται φυσικά να τους αντισταθούμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα τα βρείτε με ψηλά, λίγο πιο χαμηλά, με τετράγωνα αλλά και πολύ λεπτά τακούνια. Το θετικό είναι ότι όσο ψηλά και να είναι, τα πέδιλα με ξύλινα τακούνια μας βοηθούν να ισορροπήσουμε και να περπατήσουμε με άνεση χάρη στην μπροστινή πλατφόρμα. Έτσι συνδυάζουμε άνεση και κομψότητα μαζί.

Για ένα ολοκληρωμένο look φορέστε τα με ρούχα σε γήινα χρώματα, αέρινα φορέματα, σορτς, floral φούστες και πολύχρωμα τουνίκ.

Επίσης, δεν σας περιορίζουν στις εμφανίσεις που θέλετε να κάνετε. Τα πέδιλα με ξύλινα τακούνια μπορούμε να τα φοράμε εξίσου άνετα το πρωί στη δουλειά (προτιμήστε τα τετράγωνα τακούνια), το απόγευμα για βόλτα (εδώ είναι πιο κατάλληλες είναι οι πλατφόρμες) και το βράδυ για ποτό (αναδείξτε τη σέξι σας πλευρά με ψηλοτάκουνα πέδιλα).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ας δούμε όμως μερικά από τα ξύλινα τακούνια που κυκλοφορούν στην αγορά.

  

Fullah Sugah

Tsakiris Mallas

Replay

Rollini

Voi Noi

Mango

Marni

Marc by Marc Jacobs

La Redoute

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης