Όλες λίγο πολύ έχουμε παρατηρήσει ότι η μόδα στα μαλλιά για τις βραδινές εμφανίσεις είναι ένα όμορφο σινιόν. Και όλα καλά όταν πρόκειται για μια προγραμματισμένη έξοδο και έχουμε κλείσει ραντεβού στο κομμωτήριο. Τι γίνεται όταν ο καλός μας, μας τηλεφωνεί στις εννιά το βράδυ και μας λέει: «ετοιμάσου σε μισή ώρα έρχομαι να σε πάρω, θα βγούμε για φαγητό με τους διευθυντές της εταιρίας. Να είσαι πολύ όμορφη, παίζεται η προαγωγή μου απόψε».

Μάθετε λοιπόν πως μπορείτε μόνες σας να δέσετε τα μαλλιά σας σε ένα σινιόν που θα ζήλευαν ακόμη και επαγγελματίες κομμωτές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Ψεκάστε τα μαλλιά με ένα απαλό σπρέι τζελ και χτενίστε τα με φορά προς τα πίσω.

– Χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας και μια ιδιαίτερα λεπτή χτένα για να δημιουργήσετε χωρίστρα στο πλάι η οποία θα ξεκινά από το μέτωπο και θα φτάνει στην αρχή της κορυφής του κεφαλιού.

-Πιάστε τα μαλλιά σε μια χαμηλή αλογοουρά τραβώντας απαλά όλες τις τούφες προς τα πίσω και δέστε τις σφιχτά με ένα διάφανο λαστιχάκι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Στροβιλίστε την αλογοουρά γύρω από τον εαυτό της ώστε να σχηματοποιήσετε μια καλοσχηματισμένη μπάλα την οποία θα στερεώσετε περιμετρικά με φουρκέτες στην φυσική απόχρωση των μαλλιών σας.

Και μην ξεχνάτε. Δεν είναι απαραίτητο τα μαλλιά σας να είναι φρεσκολουσμένα!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης