Τα βραχιόλια είναι αξεσουάρ- φετίχ για πολλές γυναίκες! Αν και εσείς, όπως και εμείς, ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που δεν θέλουν να βγουν από το σπίτι αν δεν φοράνε το αγαπημένο τους βραχιόλι, δείτε αυτά που έχουμε ξεχωρίσει.

Υπέροχα χρώματα και διάφορα σχέδια για βραχιόλια που μπορούν να φορεθούν το κάθε ένα σε διαφορετική περίσταση και να σας βγάλουν ασπροπρόσωπες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ξύλινο βραχιόλι με δερμάτινη λεπτομέρεια που μπορεί να συνδυαστεί τέλεια με ένα καφέ- μπεζ σύνολο. Ακόμη όμως και αν φορέσετε ένα απλό μαύρο και θέλετε να το στολίσετε λιτά αλλά επιτυχημένα , τότε επιλέξτε αυτό το βραχιόλι και φροντίστε οι μπότες και η ζώνη σας να είναι στο ίδιο χρώμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι ένα αξεσουάρ πολύ ξεχωριστό. Είτε είναι ένα αληθινό κόσμημα, είτε “φο”… θα δώσει λάμψη και χρώμα σε κάθε σας εμφάνιση. Είναι πολύ ωραίο να επιλέξετε ένα τέτοιο βραχιόλι να είναι “η λεπτομέρεια που θα κάνει τη διαφορά” και όχι να χάνεται μέσα στο σύνολο!

Κομψότητα και στυλ σε ένα βραχιόλι που δίνει χάρη και γοητεία σε όποια γυναίκα το επιλέξει. Μη κάνετε το λάθος, όμως, να το φορέσετε με ένα πιο casual ντύσιμο γιατί τότε υπάρχει κίνδυνος να κάνετε μια αποτυχημένη εμφάνιση αλλά και να αφαιρέσετε πολλούς “πόντους” από την αξία του κοσμήματος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης