Σχεδόν πριν προλάβει να πέσει η αυλαία στις πασαρέλες της Νέας Υόρκης, το ενδιαφέρον μεταφέρθηκε άμεσα στα εντυπωσιακά shows του Λονδίνου και η βρετανική πρωτεύουσα γέμισε από celebrities, ανθρώπους της μόδας και διάσημες fashion bloggers που λατρεύουν να μαθαίνουν πρώτες τις τάσεις κάθε νέας σεζόν.

Οι ιδιαίτερες σιλουέτες, οι μοναδικοί συνδυασμοί υφασμάτων και εντυπωσιακά χρώματα έκλεψαν τις εντυπώσεις, ενώ οι δαντέλες, οι γούνες και το δέρμα σαγήνευσαν. Από τις ενδιαφέρουσες γραμμές του οίκου John Rocha και τα εντυπωσιακά prints των Mary Katrantzou και Temperley London μέχρι τις εξαιρετικές δομές των Vivienne Westwood και David Koma και την πολυτέλεια του Julien MacDonald, οι δημιουργίες της βρετανικής εβδομάδας μόδας άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα πανωφόρια με τους μεγάλους ώμους, τα ανδρόγυνα looks και τα πουλόβερ με τα καρό σχέδια είχαν την τιμητική τους. Ο Tom Ford αποφάσισε αυτή τη φορά να αναδείξει τη rock γυναικεία πλευρά και παρουσίασε ολόσωμες φόρμες με τις διαφάνειες και λαμπερά φορέματα σε μεταλλικές αποχρώσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης