Υπάρχουν μερικές μέρες, όπως η σημερινή, που δεν θέλουμε να πάμε πουθενά και να χαλαρώσουμε στο σπιτάκι μας. Αν όμως οι υποχρεώσεις σας δεν σας το επιτρέπουν τότε θα πρέπει να περιμένετε μέχρι το ρεπό σας για να περάσετε μια μέρα στο σπίτι. Με παρέα ή όχι, ακόμα και όταν βρισκόμαστε στο σπίτι πρέπει να έχουμε μια προσεγμένη εμφάνιση. Δεν σας λέμε να βάλετε τα καλά σας, διότι δεν θα αισθάνεστε και άνετα, αλλά με το σωστό στυλ θα είστε όμορφη και… εντός των πυλών.

    

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καταρχήν, αυτό που φοράμε συνήθως είναι μια άνετη φόρμα. Διαλέξτε μια σε κάποιο χρώμα της άνοιξης για να σας φτιάξει τη διάθεση. Εξάλλου η μόδα σήμερα σας προσφέρει τόσο μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και σε χρώματα, που θα θέλετε να τις αποκτήσετε όλες.

   

Ακόμη μπορείτε να βάλετε και ένα άνετο t- shirt όπως αυτό εδώ μαζί με ένα παντελονάκι φόρμα, λίγο φαρδύ πάνω και στενό κάτω ή ακόμα και ένα κολάν αν σας βολεύει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

     

Για εσάς που αντέχετε στο κρύο και δεν σας αρέσουν τα πολλά ρούχα, σας προτείνουμε να φορέσετε ένα άνετο αλλά και σέξι νυχτικό. Ανάλογα με το στυλ και το γούστο σας, σας προτείνουμε αυτά τα δύο διαφορετικά νυχτικά.

Αφού ντυθείτε καιρός να φτιάξετε και τα μαλλιά σας. Ακόμα κι αν δεν σας βλέπει κανείς, δεν είναι ωραίο να κυκλοφορείτε με αχτένιστο μαλλί. Αυτό που μπορείτε πολύ εύκολα να κάνετε, είναι μια απλή αλλά κομψή αλογοουρά. Αν δεν θέλετε να τα πιάσετε, μπορείτε επίσης να τα στερεώσετε με μια στέκα ή μια όμορφη κορδέλα.

Πάμε και στο μακιγιάζ. Αφού έχετε καθαρίσει πολύ καλά το πρόσωπό σας και έχετε απλώσει την ενυδατική σας, μπορείτε να βάλετε λίγη πούδρα για να καλύψετε τυχόν ατέλειες (σπυράκια ή κοκκινίλες), λίγο ρουζ για να δώσει χρώμα στα μάγουλά σας και ένα lip balm για να μην σκάνε τα χείλη σας όλη την ημέρα.

Και τώρα είστε έτοιμες. Εάν είστε μόνη πάρτε τους φίλους σας τηλέφωνο. Μπορείτε να διοργανώσετε βραδιά με φαγητό, dvd και μετά επιτραπέζια παιχνίδια γιατί και στο σπίτι μας περνάμε το ίδιο καλά.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης