Το γκρι αναμφισβήτητα είναι ένα από τα αγαπημένα χρώματα του φετινού χειμώνα και στην αγορά θα βρείτε πολλά γκρι ρούχα και αξεσουάρ.

Σας αρέσει, αλλά σας φαίνεται μουντό; Μπορείτε να το συνδυάσετε με άλλα χρώματα και το αποτέλεσμα να είναι αυτό που θέλετε!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γκρι+ μαύρο 

Είναι ίσως το χρώμα που ταιριάζει περισσότερο από όλα με το γκρι… Το μαύρο, το απόλυτο για μερικούς χρώμα, δίνει στο γκρι έναν άλλο «αέρα». Φορέστε μαύρο στενό παντελόνι, με μαύρο σατέν πουκάμισο και από πάνω ένα γκρι πλεκτό γιλέκο. Συνδυάστε τα με τις υπέροχες L.A.M.B. μπότες και ένα κομψό δερμάτινο φάκελο. Ολοκληρώστε το σύνολο αυτό με ένα γκρι trilby καπέλο και ασημί-γκρι κοσμήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Γκρι+πράσινο 

Σας αρέσουν οι ήπιοι και classy συνδυασμοί; Μπορείτε να φορέσετε γκρι με σκούρο πράσινο. Συνδυάστε ένα γκρι φόρεμα σε λιτή γραμμή, όπως αυτό που σας προτείνουμε στη φωτογραφία, με μια σκούρα πράσινη ζακέτα. Επιλέξτε τις υπέροχες πράσινες μπότες Christian Louboutin και βρείτε μία πράσινη τσάντα σε λιτή γραμμή. Προτιμείστε μικρά και διακριτικά σκουλαρίκια και ένα πιο έντονο βραχιόλι-ρολόι με πολύχρωμες πέτρες.

Γκρι+κόκκινο

Και όμως, το γκρι είναι ιδανικό και για ένα ραντεβού, αν το συνδυάσετε με το κατάλληλο χρώμα… το κόκκινο! Αυτό το κακατόκκινο φόρεμα Balenciaga, με μανίκια σε στυλ κιμονό, είναι απόλυτα… sexy, όταν φορεθεί με γκρι ankle boots και γκρι παλτό που δένει κάτω από το στήθος. Επιλέξτε ένα  βραχιόλι με χάντρες σε έντονο κόκκινο και εντυπωσιακά μακριά σκουλαρίκια στο ίδιο χρώμα. Την εμφάνισή σας θα συμπληρώσει άψογα ο σατέν φάκελος Valentino.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης