Οι κάπες αποτελούν διαχρονική αξία και αυτή τη σεζόν… για κάθε ηλικία. Είχαμε συνηθίσει να τις φορούν οι λίγο μεγαλύτερες κυρίες, αλλά αυτή τη χρονιά οι μεγαλύτεροι μόδιστροι προτείνουν δημιουργίες που ταιριάζουν σε κάθε ηλικία.

Υιοθέτησαν και ενέταξαν στις χειμερινές τους κολεξιόν ποικιλία σε χρώματα αλλά και σχέδια που θα διεκδικήσουν μια θέση στην γκαρνταρόμπα σας και θα προσπαθήσουν να αντικαταστήσουν τη ζακέτα ή το μπουφάν σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Casual κάπα με γραμμές σε έντονο πορτοκαλί και απαλό κίτρινο να φωτίζουν το αυστηρό λαδί που χρησιμοποιείται σαν βάση. Η ζώνη και τα κουμπάκια δίνουν άρωμα καπαρτίνας και κάνουν πιο ομαλή την μετάβαση από το κλασσικό τζάκετ στην αρχοντική κάπα.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τη διαφορά κάνουν ο φιόγκος στη μέση και η κουκούλα, που δίνουν τη δυνατότητα σε όποια γυναίκα επιλέξει να την φορέσει από το πρωί έως το βράδυ να νιώσει άνετα και πολύ όμορφα. Υποστηρίζει τέλεια τόσο μια πρωινή εμφάνιση, όσο και μια απογευματινή. Αέρινη αλλά και πολύ- πολύ ζεστή θα σας προστατεύσει τις κρύες μέρες και… νύχτες του χειμώνα.

 

Κάπα σε ρομαντικό ροζ χρώμα και από απαλό μεταξωτό ύφασμα είναι η καλύτερη επιλογή για μια επίσημη εμφάνιση. Μπορείτε να την επιλέξετε για να στολίσει και να κάνει ένα μονόχρωμο σύνολο σε λευκό ή μαύρο χρώμα να ξεχωρίσει.

 

Αθάνατο καρό! Ασπρόμαυρο για να μπορεί να συνδυαστεί με όλα τα χρώματα. Σχέδιο και ύφασμα που θα σας εξυπηρετεί όλες τις ώρες. Προτιμάτε τζιν, κολάν, φορέματα ή φούστες στις καθημερινές σας “εξορμήσεις”; Κανένα πρόβλημα… η κάπα αυτή ταιριάζει με όλα. Όταν στο σύνολο του ντυσίματος σας υπάρχει και κόκκινο χρώμα, τότε δημιουργείται μια γοητευτική αντίθεση.

 

Με μια πρώτη ματιά θα την χαρακτηρίζατε κλασσική κάπα και θα προτιμούσατε να τη δώσετε στη γιαγιά σας! Φανταστείτε την όμως με ένα κοντό και στενό φόρεμα σε μαύρο ή καφέ χρώμα! Σούπερ σέξι…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης