Μετά την επιτυχία του Ryan Murphy, «Feud», που αναδεικνύει τον ανταγωνισμό μεταξύ των Joan Crawford και Bette Davis, φαίνεται ότι το κοινό ενδιαφέρεται περισσότερο από ποτέ για τις ισχυρές γυναίκες.

Πρόσφατα λοιπόν, το τηλεοπτικό δίκτυο Bravo ανακοίνωσε ότι δημιούργησε ένα εξάωρο σενάριο, το οποίο βασίζεται σε μια φερόμενη αντιπαλότητα μεταξύ της Anna Wintour της «Vogue» και της Tina Brown της «Vanity Fair».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αμφότερες βρέθηκαν σε εξέχουσα θέση στα τέλη της δεκαετίας του ’80 και του ’90, και οι εντάσεις μεταξύ τους τεκμηριώθηκαν διεξοδικά από τον Thomas Maier στο βιβλίο του «Newhouse: All the Glitter, Power and Glory of America’s Richest Media Empire and the Secretive Man Behind It». Το συγκεκριμένο βιβλίο θα χρησιμεύσει ως βάση για το σενάριο και ο Maier θα είναι ο παραγωγός.

Σε ένα δελτίο Τύπου, το τηλεοπτικό δίκτυο δήλωσε: «Κάθε γυναίκα βρίσκει νέους τρόπους για να αλλάξει τον κόσμο γύρω της, μέσα σε μια ανδροκρατούμενη κοινωνία γεμάτη προδοσία. Όπως έκανε και η Anna, με ένα ένστικτο για υψηλή μόδα και το αναδυόμενο ταλέντο της».

Περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης