Ο Jimmy Choo σχεδιάζει για τα H&M

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 20 Ιουνίου 2009, 08:52
Ο Jimmy Choo σχεδιάζει για τα H&M

Μπορεί να είμαστε μες το κατακαλόκαιρο, παρόλα αυτά υπάρχει ένας λόγος που μας κάνει να ανυπομονούμε να έρθει το φθινόπωρο. Μα φυσικά μιλάμε για τη συνεργασία του διάσημου σχεδιαστή υποδημάτων και πολυτελών αξεσουάρ, Jimmy Choo με τα H&M. Μια από τις πιο αναμενόμενες συνεργασίες στον χώρο της μόδας γίνεται πραγματικότητα από τις 14 Νοεμβρίου του 2009.

Τα διάσημα παπούτσια, τσάντες και αξεσουάρ με τη μοναδική υπογραφή του Jimmy Choo καθώς και η γυναικεία κολεξιόν ρούχων του σχεδιαστή θα είναι διαθέσιμα σε 200 καταστήματα H&M σε όλον τον κόσμο (συμπεριλαμβανομένης και της χώρας μας).

Μάλιστα είναι η πρώτη φορά που η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων συνεργάζεται με οίκο πολυτελών αξεσουάρ. Στο παρελθόν για τα H&M είχαν σχεδιάσει η Madonna, ο γνωστός οίκος Comme des Garcons, η Stella McCartney, η Kylie Minogue ενώ  φέτος την καλοκαιρινή συλλογή «υπέγραψε» ο Matthew Williamson.

  

Ο οίκος δηλώνει ενθουσιασμένος για τη συνεργασία καθώς θέλει να προσεγγίσει ένα πιο ευρύ κοινό όπου θα τους προσφέρει προσιτά και ταυτόχρονα ποιοτικά ρούχα και αξεσουάρ. Η συλλογή θα περιλαμβάνει κομμάτια καθημερινά αλλά και βραδινά. Με λίγα λόγια αυτό που αναζητά η σύγχρονη γυναίκα.

Από την άλλη, τα H&M υποδέχονται με μεγάλη χαρά αυτή τη συνεργασία καθώς έτσι θα έχουν την ευκαιρία να προσφέρουν ωραία και ποιοτικά κομμάτια στους πελάτες τους ενώ θα είναι η πρώτη φορά που θα διαθέσουν συλλογή με υποδήματα.

Για αυτό κορίτσια αρχίστε από τώρα να κάνετε τις οικονομίες σας για να προλάβετε τη μοναδική αυτή συλλογή η οποία θα είναι σε περιορισμένη έκδοση.

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 20 Ιουνίου 2009, 08:52