Τι θέλει μια γυναίκα πιο πολύ από καθετί; Μα μία καλή, διαχρονική τσάντα. Το Α και το Ω του κομψού ντυσίματος της κάθε γυναίκας. Το πλέον απαραίτητο αξεσουάρ σε κάθε μας εμφάνιση. Αυτό που θα κοιτάνε όλοι κι εμείς θα χαμογελάμε από ικανοποίηση, που τουλάχιστον ο μισθός μας δεν πήγε χαμένος.

Γιατί οι καλές τσάντες χρειάζονται και μια περιουσία για να τις αποκτήσουμε. Κι αν δεν μπορείτε, δεν χρειάζεται να πτοείστε. Βάλτε ένα πρόγραμμα στα οικονομικά σας και μαζέψτε χρήματα σιγά-σιγά. Σίγουρα θα νιώσετε καλύτερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανατρέξαμε στις επιδείξεις των διάσημων οίκων και επιλέξαμε 6 τσάντες που εκτός από την παράσταση θα κλέψουν και την καρδιά μας. Είπαμε, αν δεν μπορούμε να τις αποκτήσουμε, τουλάχιστον μπορούμε να τις απολαύσουμε από τα sites των γνωστών οίκων. Γιατί όλες έχουμε δικαίωμα στο όνειρο.

MARC JACOBS

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η γνωστή  σε όλους stam bag του μεγάλου οίκου Marc Jacobs δεν αφήνει κανένα βλέμμα απαρατήρητο. Σε πολλά χρώματα, φοριέται όλες τις ώρες, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Έχει κομψό μέγεθος και η αλυσίδα στο τελείωμα δίνει ένα τόνο κοσμήματος.

HERMES

Η μοναδική τσάντα birkin του οίκου Hermes, ιδανική για εξαιρετικές βραδινές εμφανίσεις. Μία τσάντα κλασική αλλά και διαχρονική σε δέρμα κροκό με διακριτικές λεπτομέρειες. Μία τσάντα που μιλάει από μόνη της.

BALENCIAGA

Είναι μία τσάντα με υπογραφή. Μεγάλη, σικάτη. Φοριέται από το πρωί στο γραφείο αλλά και το βράδυ σε εξαιρετικά ραντεβού. Φετίχ της, τα μεγάλα χρυσά κουμπιά σε όλη την επιφάνειά της.

PRADA

Μία τσάντα που μας αρέσει για το σχήμα και την άνεσή της. Καθημερινή, χωράει τα πάντα και σε βγάζει από τη δύσκολη θέση στο τι θα κρατήσεις σήμερα… Εύκολο χρώμα που συνδυάζεται με όλα.

CHLOE

Η Chloe Paddington είναι μία ιδιαίτερη τσάντα. Μας έκλεψε την καρδιά γιατί με το λουκέτο και το κλειδάκι στο μπροστινό μέρος δίνει ένα άλλο ύφος και στίγμα στις καθημερινές μας εμφανίσεις.

JIMMY CHOO

Μεσαία σε μέγεθος η τσάντα Jimmy Choo κρατιέται όλη μέρα και συνδυάζεται με τα πάντα. Οι χρυσές λεπτομέρειες σπάνε την μονοτονία και την κάνουν ακόμη πιο λαμπερή.

Αλήθεια, εσείς ποια θα διαλέγατε;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης