Καλή είναι η μόδα και η εναλλαγή των τάσεων, αλλά το κλασικό είναι αυτό που παραμένει διαχρονικό. Τα πέντε κομμάτια που ακολουθούν, λένε οι κορυφαίοι stylists, είναι απαραίτητα για τη γυναικεία γκαρνταρόμπα.  

Λευκό πουκάμισο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με μακριά μανίκια και κουμπιά, κατά προτίμηση, ένα λευκό πουκάμισο είναι το απόλυτο ρούχο που θα πρέπει οπωσδήποτε να κοσμεί τη ντουλάπα σας αυτό το φθινόπωρο-χειμώνα. Κλασικό, αλλά και ταυτόχρονα μοντέρνο, το λευκό πουκάμισο προσδίδει κλάση και σοφιστικέ στυλ, ενώ ενδείκνυται για όλες τις ώρες της ημέρας, ακόμη και για τις νυχτερινές σας εξορμήσεις.

Το τέλειο τζιν

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της, θα πρέπει να έχει τουλάχιστον ένα τζιν στην γκαρνταρόμπα της. Τα τζιν αδυνατίζουν, χαρίζουν χρόνια και φοριούνται πάντοτε και πάντα. Αποφύγετε τα σκούρα χρώματα που ξεβάφουν με τα πολλά πλυσίματα, δημιουργώντας αντιαισθητικές κηλίδες. Τα χαμηλοκάβαλα τζιν συνιστούνται για γυναίκες με ιδιαίτερα καλλίγραμμο σώμα, οι «σωλήνες» είναι καλύτερες για όσες στερούνται ύψος, ενώ τα τζιν με πιο ψηλό καβάλο δείχνουν… πιο στητά τα οπίσθια!

Κοντά μαύρα φορέματα

Θεωρούνται πολύτιμο ρούχο για γυναίκες με κλασικό στυλ. Τα περισσότερα μαύρα φορέματα έλκουν τη γοητεία τους από την απλότητά τους – τα body-skimming θα αναδείξουν τη θηλυκότητα που κρύβεται μέσα σας. Μην επιλέξετε ούτε πολύ στενά ούτε πολύ φαρδιά και έχετε στο μυαλό σας ότι το ιδανικό φόρεμα είναι αυτό που σας κάνει να αισθάνεστε άνετα και ταυτόχρονα να νιώθετε κομψή, αλλά όχι υπερβολικά εκτεθειμένη.

Παλτό που αντέχουν στον χρόνο

Από τα εκατομμύρια όμορφα παλτό που είναι διαθέσιμα στην αγορά, μόνο λίγα μπορούν πραγματικά να χαρακτηριστούν διαχρονικά. Τα μακριά παλτό χωρίς ζώνη, από κασμίρ, καμιλό ή μαλλί είναι σίγουρο ότι θα τα φορέσετε για πολλούς πολλούς χειμώνες. Προτιμήστε το κλασικό μαύρο, καφέ, καμιλό ή λευκό.

Μαύρο παντελόνι

Ένα καλοραμμένο κοστούμι είναι ό,τι πιο ιδανικό για την γκαρνταρόμπα σας. Εάν όμως δεν έχετε την οικονομική δυνατότητα ή απλά δεν είναι του γούστου σας, τότε ένα μαύρο παντελόνι αρκεί. Προσέξτε στην επιλογή του μεγέθους γιατί ένα λάθος νούμερο μπορεί να αποδειχτεί καταστροφικό. Τα ντραπέ παντελόνια θεωρούνται ό,τι πιο must και αυτό το φθινόπωρο-χειμώνα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης