Είναι η επιτομή κάθε γυναίκας που θέλει να λέγεται θηλυκό και που μας χαρίζει απαράμιλλη γοητεία και φινέτσα. Φέτος το καλοκαίρι είναι ένα από τα κομμάτια που όλες πρέπει να έχετε στην γκαρνταρόμπα σας. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένοι κανόνες που πρέπει να ακολουθήσετε ώστε να λάμψετε με το μάξι φόρεμά σας.

Καταρχήν αυτό που θα χρειαστείτε είναι ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες, εντυπωσιακά κοσμήματα και μια καλή τσάντα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο σωματότυπος κάθε γυναίκας είναι ένα από τα πιο βασικά στοιχεία για την επιλογή του μάξι φορέματος. Κάθε γυναίκα έχει διαφορετικό σώμα άρα θα πρέπει να επιλέξει ένα φόρεμα που να αναδεικνύει τα καλύτερα σημεία της και να μην τονίζει τις «ατέλειες». Εάν είστε από τις γυναίκες που έχουν τα «πιασιματάκια» τους, προτιμήστε ένα μάξι φόρεμα που να στενεύει στη μέση. Έτσι θα αποφύγετε να τονίσετε την περιφέρεια ενώ η μέση σας θα φαίνεται πιο στενή.

Για τις γυναίκες με σώμα – μήλο, δηλαδή για αυτές που έχουν περισσότερα κιλά στην περιοχή της κοιλιάς, ένα χυτό μάξι φόρεμα θα ήταν το κατάλληλο. Προτιμήστε κάποιο εμπριμέ ή με σχέδια ώστε να μην τονίζετε η «επίμαχη» περιοχή. Για τις ψηλόλιγνες σαφώς και υπάρχουν περισσότερες επιλογές, ωστόσο αυτό που θα σας αναδείκνυε θα ήταν ένα εφαρμοστό μάξι φόρεμα. Διαλέξτε ένα σε έντονο χρώμα, όσο πιο φωτεινό τόσο το καλύτερο.

Όπως είπαμε και πιο πάνω απαραίτητη προϋπόθεση για να φορέσετε ένα μάξι φόρεμα είναι να το συνδυάσετε με τα κατάλληλα αξεσουάρ. Για παπούτσια προτιμήστε τις ψηλοτάκουνες γόβες που χαρίζουν και ύψος, ενώ μπορείτε να φορέσετε άνετα και τις φλατ μπαλαρίνες σας κυρίως τις πρωινές – απογευματινές ώρες. Όσον αφορά στα κοσμήματα, προτιμήστε τα εντυπωσιακά, όπως ένα μεγάλο μακρύ κολιέ ή ξύλινα βραχιόλια, που είναι και must φέτος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, για τις πρωινές και απογευματινές σας βόλτες, προτιμήστε μια αρκετά μεγάλη τσάντα, ώστε να χωράει τα πάντα μέσα. Για το βράδυ βέβαια, θα διαλέξετε το πιο εντυπωσιακό clutch τσαντάκι σας. Αυτοί είναι οι πιο βασικοί κανόνες του μάξι φορέματος. Η τελική επιλογή φυσικά ανήκει σε εσάς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης