Σίγουρα ένα ωραίο ρούχο δεν αρκεί για να έχετε ένα ολοκληρωμένο σύνολο, χρειάζονται και τα απαραίτητα αξεσουάρ. Είναι συνήθως αυτά που δίνουν την τελική πινελιά στο look μας και μας χαρίζουν εντυπωσιακές εμφανίσεις. Και ειδικά αν τα συνδυάσετε με τα κατάλληλα ρούχα το αποτέλεσμα θα είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικό.

Τα κοσμήματα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Καταρχήν ο βασικός κανόνας που ισχύει για τα κοσμήματα είναι ότι δεν τα φοράμε όλα μαζί. Όσο εντυπωσιακά και να είναι  δεν χρειάζεται να τα επιδεικνύουμε όλα σε ένα look. Φοράμε όσο το δυνατόν πιο λίγα ανάλογα πάντα με την περίσταση. Για τη δουλειά, σπάστε τη μονοτονία ενός μονόχρωμου συνόλου με κάποιο κολιέ ή βραχιόλι σε χρώμα ενώ για τη βραδινή σας έξοδο επιβάλλεται να φορέσετε κάτι πιο εντυπωσιακό. Για παράδειγμα κάποιο ογκώδες βραχιόλι ή χρυσά κοσμήματα.   

Οι τσάντες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την καθημερινότητα και για τα ψώνια προτιμήστε μεγάλες και ευρύχωρες τσάντες που χωράνε σχεδόν τα πάντα και είναι βολικές για όλη την ημέρα. για τη βραδινή σας έξοδο όμως ένα clutch είναι ό,τι πρέπει. Τώρα το καλοκαίρι διαλέξτε μια σε έντονο χρώμα ή κάποια κεντημένη με πολύχρωμες παγιέτες. Είναι τα must-have του καλοκαιριού ενώ ταιριάζουν σχεδόν με όλα τα ντυσίματα.

Τα γυαλιά

Είναι από τα πιο αγαπημένα μας αξεσουάρ και το φετίχ μας το καλοκαίρι. Στη δουλειά, στην παραλία ή και στις βόλτες μας δεν κάνουμε βήμα χωρίς τα γυαλιά μας. ανάλογα φυσικά με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας, έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε γυαλιά aviator, μεγάλα και στρογγυλά, με κοκάλινο σκελετό και φυσικά χρωματιστούς φακούς. Διαλέγετε και παίρνετε. Εμείς αυτό που σας συνιστούμε είναι τους σκουρόχρωμους φακούς για τις πρωινές και μεσημεριανές ώρες που ο ήλιος είναι πολύ δυνατός και πιο ανοιχτόχρωμους για τις απογευματινές ώρες.

Τα φουλάρια

Αν νομίζετε ότι τα φουλάρια τα φοράμε μόνο τον χειμώνα, κάνετε λάθος. Φοριούνται εξίσου καλά και το καλοκαίρι με casual ρούχα και σαν πασμίνες για τις πιο βραδινές ώρες. Προτιμήστε αυτά με τολμηρά σχέδια και χρώματα και φορέστε τα με μονόχρωμα ρούχα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης