Τα ψώνια δεν είναι μια απλή αγοραπωλησία. Είναι ένας τρόπος για να εκφραστούμε για αυτό δεν πρέπει να ψωνίζουμε με το σκεπτικό «θα πάω να αγοράσω 2- 3 μπλούζες να τελειώνω» ή παρορμητικά, όπως «μου αρέσει αυτή η μπλούζα, θα την πάρω σε όλα τα χρώματα». Θα πρέπει να φιλοσοφήσουμε τον τρόπο που κάνουμε τις αγορές μας και να βάλουμε σε προτεραιότητα τις ανάγκες και τις επιθυμίες μας. Kαι επειδή διανύουμε την αγαπημένη μας περίοδο, τις εκπτώσεις, θα πρέπει να έχετε υπόψη σας ορισμένα tips για να μην παρασυρθείτε σε άσκοπες αγορές.

· Σκεφτείτε τα ρούχα σαν μια επένδυση που κάνετε και όχι σαν ανάγκη. Πριν αγοράσετε κάτι να κάνετε πρώτα μια καλή έρευνα αγοράς για το τι κυκλοφορεί και μετά αποφασίστε τι σας κάνει και τι όχι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

· Κάντε μια βόλτα στα μαγαζιά και δοκιμάστε διάφορα ρούχα, αξεσουάρ ακόμα και προϊόντα ομορφιάς, χωρίς απαραίτητα να αγοράσετε κάτι. Γυρίστε την άλλη μέρα, αν σας αρέσει κάτι και αγοράστε το.

· Επενδύστε στα κλασικά κομμάτια. Αν θέλετε να διαθέσετε κάποια χρήματα, καλύτερα να το κάνετε σε κάποιο ρούχο ή αξεσουάρ που είναι κλασικό και δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα. Έτσι, δεν θα πάρετε κάτι ακριβό που ενδέχεται την επόμενη σεζόν να μην είναι στη μόδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης