Οι σταυροί είναι τα αξεσουάρ που δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα. Είναι κάτι σαν all time classic. Εκτός του ότι συμβολίζουν την πίστη μας προς τον Θεό, τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει από τα πιο must have αξεσουάρ που συνοδεύουν κάθε μας ντύσιμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εάν δεν φοράτε τον βαφτιστικό σας σταυρό ήρθε η ώρα να το βγάλετε από το συρτάρι που το έχετε καταχωνιάσει. Αν, όμως, παραείναι μικρό για εσάς τότε προμηθευτείτε ένα σε κάποιο κοσμηματοπωλείο.

Στην αγορά κυκλοφορούν πολλοί σταυροί σε διάφορα σχέδια και χρώματα που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε γυναίκας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με μια βόλτα στα μαγαζιά θα διαπιστώσετε πως υπάρχουν ασημένιοι, χρυσοί, λευκόχρυσοι, με πολύτιμες πέτρες ή όχι, ακόμα και με swarovski. Έτσι δίνουν έναν διαφορετικό τόνο στον κλασικό σταυρό που όλες ξέρουμε.

Για παράδειγμα, αν θέλετε να δώσετε μια ροκ πινελιά στο ντύσιμό σας, τότε θα προτιμήσετε έναν μακρύ σταυρό, είναι και πάλι στη μόδα.

Άλλη μια επιλογή είναι και οι μαύροι σταυροί. Μπορεί να σας φαίνεται extreme σαν επιλογή αλλά αποτελούν ένα από τα trend του χειμώνα ενώ σας προσθέτουν και gothic στοιχεία.

Για τις πιο επίσημες εμφανίσεις, διαλέξτε έναν κομψό σταυρό με περίτεχνο σχέδιο ή με πέτρες.

Αν το «βαστάει» η τσέπη σας, μπορείτε να αγοράσετε και έναν  με πολύτιμες πέτρες επάνω. Θα κάνει την εμφάνισή σας ακόμα πιο εντυπωσιακή και κομψή.  

Φορέστε, λοιπόν, σταυρούς. Είναι μια ασφαλής και μοντέρνα επιλογή που ταιριάζει με κάθε σας ντύσιμο ενώ μπορούν να αντικαταστήσουν ακόμα τα καθημερινά αλλά και τα επίσημα κοσμήματά σας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης