Όλες, κάποια στιγμή στο παρελθόν, έχουμε φορέσει μια στέκα. Πράγματι, αυτό το χρηστικό αξεσουάρ «φέρνει» μαζί του πολλές αναμνήσεις από την παιδική μας ηλικία.

Τώρα ήρθε η στιγμή που η παιδική μας ανάμνηση επιστρέφει στη μόδα. Ναι, καλά ακούσατε, η πολυφορεμένη τις προηγούμενες δεκαετίες στέκα επανέρχεται δυναμικά στη μόδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή τη σεζόν μπορούμε να τη φορέσουμε περήφανα. Ανήκει στα trends της εποχής και καλύπτει κάθε γούστο, για κάθε ώρα και κάθε εμφάνιση. Ανάλογα με το χρώμα, το μέγεθος και το σχέδιο που επιλέγετε, μπορεί να είναι ένα δυνατό στοιχείο του στιλ σας και να παίζει κυρίως «διακοσμητικό» ρόλο.

Μία στέκα μπορεί να συνοδεύσει και μία επίσημη εμφάνιση. Με λίγο κρεπάρισμα στο πίσω μέρος του κεφαλιού, ο ρόλος της στέκας αλλάζει.

Αν πάλι φορέσετε κάποια με φτερά, λουλούδια, πούλιες, τότε η εμφάνισή σας θα γίνει βραδινή. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε, όταν επιλέγετε τη στέκα σας, είναι να μην είναι πολύ σφιχτή και να σας πιέζει στα πλαϊνά, γιατί θα σας δημιουργήσει πονοκέφαλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, αν τα μαλλιά σας είναι πολύ ίσια και γυαλιστερά, προτιμήστε κάποια που να έχει δοντάκια και να πιάνει πάνω τους, για να μη γλιστράει και σας φεύγει συνεχώς.

Πηγή: Ladynews

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης