Η Έλεν Μίρεν, η Έβα Μέντες και η Τζάνετ Τζάκσον ήταν μερικές από τις διάσημες κυρίες της σόουμπιζ, που παρακολούθησαν από κοντά την έναρξη της εβδομάδας μόδας στο Παρίσι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει το σόου ήταν φυσικά με τις νέες δημιουργίες του Τζόρτζιο Αρμάνι, ο οποίος γιορτάζει παράλληλα τα 35 χρόνια παρουσίας του στο χώρο.

Κλασσικά κοστούμια με παντελόνια σε ίσια γραμμή, απογευματινά σύνολα και βραδινές τουαλέτες είναι οι προτάσεις του μετρ της μόδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τις δημιουργίες του ξεχώρισαν μια κάπα φτιαγμένη εξ ολοκλήρου με πέρλες και ένα φόρεμα με ένα προκλητικό σκίσιμο στο πλάι.

Μονόχρωμα φορέματα παρουσίασε για το Φθινόπωρο ο Τζον Γκαλίανο για τον Οίκο Ντιόρ. Τα χρώματα που έδειξε να προτιμά ήταν το ροζ, το λιλά και το κρεμ.

Πιο έντονα είναι τα χρώματα που προτείνει ο Κριστιάν Λακρουά, που αφιέρωσε την κολεξιόν του στο Θιβέτ. Τα φορέματα θύμιζαν αυτά του 18ου αιώνα. Ξεχώρισε ένα πολύχρωμο φόρεμα με κόκκινα μανίκια και ένα φιόγκο αντί για ζώνη στη μέση.

Πιο μινιμάλ άποψη παρουσίασε ο Καρλ Λάγκερφελντ για τον Οίκο Σανέλ. Κοστούμια και φορέματα σε γεωμετρικά σχήματα και σε ασπρόμαυρα κυρίως χρώματα.

Καφέ και μπεζ αποχρώσεις προτείνει ο Οίκος Ζιβανσί, φανερά επηρεασμένος από την κουλτούρα των Ίνκας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης