Το τζιν είναι το αγαπημένο ρούχο πολλών γυναικών. Το φοράμε από το πρωί μέχρι το βράδυ, σχεδόν με όλα τα ντυσίματα. Πρακτικό, άνετο και στιλάτο. Το τζιν μας βγάζει πάντα ασπροπρόσωπες. Παρόλα αυτά, όμως, πολλές φορές δυσκολευόμαστε να το συνδυάσουμε με τα κατάλληλα παπούτσια. Γι’ αυτό θα σας παρουσιάσουμε όλα τα παπούτσια και τους πιθανούς συνδυασμούς με το αγαπημένο σας τζιν.

Μπαλαρίνες
Οι φλατ μπαλαρίνες ταιριάζουν τέλεια με το στενό σας τζιν. Είναι μια καλή λύση για ένα άνετο ντύσιμο στο γραφείο, αλλά και στις καθημερινές σας βόλτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μπότες πάνω από το γόνατο
Είναι η τελευταία λέξη της μόδας του χειμώνα. Οι σχεδιαστές συνιστούν να τις φορέσετε πάνω από το στενό σας τζιν. Σίγουρα θα εντυπωσιάσετε, όποια ώρα της ημέρας κι αν επιλέξετε να τις φορέσετε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μποτίνια
Τα μποτίνια ή αλλιώς ankle boots είναι η ιδανική λύση για τις βραδινές μας εμφανίσεις. Τα ankle boots επιπλέον, έχουν την ευκολία να συνδυάζονται σχεδόν με όλα τα τζιν, μακριά, κοντά, στενά ή φαρδιά.

Oxford style
Τα κλασικά πλέον παπούτσια oxford, είναι η καλύτερη επιλογή για τα κορίτσια της πόλης. Ειδικά αν τα συνδυάσετε με το φαρδύ σας τζιν και μια καπαρντίνα, θα κάνετε μια εξαιρετική επιλογή.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης