Τα περισσότερα κομμάτια που γεννούν οι τάσεις της μόδας, δυστυχώς καθίστανται άχρηστα την αμέσως επόμενη χρονιά, γιατί φαίνονται ντεμοντέ. Ένας έξυπνος τρόπος να παραμείνουμε στον παλμό της μόδας, χωρίς υπερβολές και σπατάλες, είναι να κρατήσουμε κάποια βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας και να τα εμπλουτίσουμε με κάποια χαρακτηριστικά της σεζόν που θα βρούμε σε οικονομικές τιμές στην αγορά.

Για φέτος την άνοιξη, η δική μας must-have λίστα που θα ενσωματώσει όλες τις μεγάλες τάσεις στο ντύσιμο μας χωρίς να μας βγάλει εκτός προϋπολογισμού είναι η παρακάτω:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


1. Το μικρό μαύρο φορεματάκι, παρότι είναι αμιγώς χειμερινό must-have κομμάτι, φέτος έχει κατακλύσει τις πασαρέλες. Αποκτήστε το χωρίς δεύτερη σκέψη.


2. Το κομμένο-σκισμένο φανελάκι που είδαμε στα πιο χαρακτηριστικά looks της σεζόν θα ενσωματωθεί πολύ εύκολα στις καθημερινές σας εμφανίσεις και είναι ένα κομμάτι που μπορείτε να δημιουργήσετε και μόνες σας με το παλιό t-shirt του φίλου σας και ένα ψαλίδι!


3. Το λευκό πουκάμισο κάνει τρελό comeback με σχεδιαστές όπως Giambatista Valli, Sportmax, Donna Karan, Stella McCartney, Yves Saint Laurent να βρίσκουν νέες μορφές σε αυτό το αιώνιο κομμάτι. Φορεμένο με ζώνη στη μέση, ανοιχτό σαν ζακέτα, με σηκωμένα τα μανίκια κ.ο.κ θα γίνει η εμμονή σας.

4. Τα σανδάλια με άποψη είναι κάτι που θα σας χρειαστεί οπωσδήποτε, καθώς φορεμένα με ένα μονόχρωμο φόρεμα ή με βερμούδα δίνουν το χαρακτηριστικό τους στιλ.

5. Τα peep-toe μποτίνια πλατφόρμες είναι το παπούτσι που στιγματίζει τη σεζόν και φοριέται από τους ίδιους ανθρώπους της μόδας. Αυτό το αμφίβιο υπόδημα είναι ίσως η καλύτερη επιλογή για τις ανοιξιάτικες ημέρες που δεν μπορούμε να αποφασίσουμε αν θα βάλουμε ανοιχτό ή κλειστό παπούτσι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


6. Η βερμούδα ή το σορτς από φανελένιο ύφασμα θα ενσωματώσει την all american τάση της μόδας για άνετα υφάσματα εφαρμοσμένα σε smart κομμάτια, όπως μια ζιπ κιλότ.

7. Το jean κυριαρχεί φέτος σε διάφορες μορφές. Μια από αυτές που είναι ίσως και η πιο χαρακτηριστική είναι η ολόσωμη φόρμα και μάλιστα σε σορτς!


8. Τα ψάθινα αξεσουάρ επιμένουν και είναι must για εμφανίσεις άκρως θηλυκές. Ένα ψάθινος φάκελος με safari στοιχεία που παραπέμπει σε άλλη εποχή είναι η πιο εύστοχη επιλογή.

9. Βραχιόλια και πάλι βραχιόλια. Φέτος ακόμα και τα πολλά δεν είναι αρκετά, ιδιαίτερα τα μεγάλα βραχιόλια φτιαγμένα από μέταλλο ή ξύλο σε αφρικανικό στιλ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης