Μπορεί ο χειμώνας να μην έχει φύγει ακόμη, ωστόσο οι σχεδιαστές μόδας έχουν ήδη σχεδιάσει τα παπούτσια που θα φορεθούν για την σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2009. Το βασικό χαρακτηριστικό που κυριαρχεί είναι τα έντονα χρώματα καθώς και τα περίτεχνα τακούνια.

Άλλωστε το 2009 όπως το χαρακτήρισε ο «μάστορας» των παπουτσιών Manolo Blahnik είναι μια χρονιά γεμάτη χρώματα, τα οποία δεν θα μπορούσαν, βέβαια, να λείψουν από τα λατρεμένα μας υποδήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ξεκινάμε από το φετίχ της φετινής μόδας που είναι οι αλυσίδες και τα καρφιά, τα οποία συναντήσαμε στις κολεξιόν των οίκων Balmain, Kenzo και Anna Sui. Άκρως εκκεντρικά αλλά και γοητευτικά θα κάνουν την κάθε σας εμφάνιση ξεχωριστή.

Οι συλλογές των οίκων Louis Vuitton, Donna Karan και Dries Van Noten, από την άλλη ήταν εμπνευσμένες από την αιγυπτιακή κουλτούρα, εξ ου και τα υπέροχα αυτά σανδάλια που είναι διακοσμημένα με εξωτικές λεπτομέρειες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα σανδάλια τύπου gladiator τα είδαμε πέρσι αλλά θα συνεχιστούν να φοριούνται πολύ και φέτος, σε διάφορα ύψη και χρώματα.

Τα πέδιλα με κορδόνια κάνουν δυνατό comeback φέτος μετά από χρόνια απουσίας. Τα είδαμε και στις χειμερινές κολεξιόν και επειδή μας αρέσουν πολύ θα τα φορέσουμε και το καλοκαίρι. Αν το έχετε ήδη σε μαύρο χρώμα, προτιμήστε και κάποιο σε έντονο κόκκινο. Θα το λατρέψετε!

Τέλος, δεν θα ξεχάσουμε και τα αγαπημένα μας παπούτσια με περίεργα τακούνια. Μπορεί να μην είστε και τόσο εκκεντρικές στο ντύσιμό σας, αξίζει, όμως, να τους ρίξετε μια ματιά. Είναι πραγματικά έργα τέχνης.

Εσείς βρείτε το παπούτσι που σας ταιριάζει και προετοιμαστείτε να υποδεχτείτε την άνοιξη, εξάλλου λίγοι μήνες μας χωρίζουν.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης