Τακούνια... τακούνια... και πάλι τακούνια...!

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 20 Οκτωβρίου 2008, 14:32
Τακούνια... τακούνια... και πάλι τακούνια...!

Ψηλά, τετράγωνα, κωνικά, στιλέτο αλλά και χοντρά τακούνια προτείνουν οι διασημότεροι οίκοι μόδας.

Ο Yves Saint Laurent προτείνει μπότες και γόβες με τακούνια stiletto. Τακούνια όπως αυτό της φωτογραφίας, το λεγόμενο και super - tall stiletto, βοηθάει όποια γυναίκα το φοράει να έχει θηλυκό και σέξι περπάτημα. Για να επιτευχθεί αυτό, χωρίς απρόοπτα, έχει ενσωματωθεί μια κρυφή πλατφόρμα στο μπροστινό μέρος του παπουτσιού. Κάνει πιο άνετο το περπάτημα, χαρίζοντας "ξεκούραστους" πόντους στη γυναίκα που θα τα επιλέξει! Μη ξεχνάτε πως τα ψηλά τακούνια... «ανορθώνουν» τους γλουτούς!

Χοντρά και τετράγωνα τακούνια προτείνει ο οίκος Christian Dior σε όσες τολμούν! Οι πλατφόρμες που έχετε στην ντουλάπα σας δεν θα πάνε χαμένες. Και αυτό το χειμώνα κυριάρχησαν στις πασαρέλες. Η αλήθεια είναι πως είναι πιο άνετα στο περπάτημα αλλά όχι και τόσο κομψά, εκεί ακριβώς έγκειται και το ρίσκο! Η επιλογή είναι δική σας.

 

Κωνικά ψηλοτάκουνα παπούτσια προτείνει ο οίκος Zac Posen. Είναι η μέση λύση στα stiletto και τα χοντρά τετράγωνα τακούνια, καθώς ενώ ξεκινούν χοντρά στο πάνω μέρος, στη συνέχεια το τακούνι λεπταίνει και το έδαφος "χαϊδεύει" η κομψότητα. Στην ίδια κατηγορία ανήκουν και αυτά που κυρτώνουν ελαφρώς και θα τα συναντήσετε πολύ αυτό το χειμώνα. Σέξι και τολμηρά, κολακεύουν τη σιλουέτα και είναι πολύ άνετα στο περπάτημα.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 20 Οκτωβρίου 2008, 14:32