Μπορεί να το συζητούσαμε καιρό με τις φίλες μας τώρα όμως έφτασε η ώρα να ετοιμαστούμε για εκείνο το γάμο που αποτελεί το event του καλοκαιριού μας.

Άλλωστε είναι γνωστό πως οι γάμοι αποτελούν και μία ειδική περίσταση χαράς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τι πρέπει όμως να φορέσουμε για να είμαστε σίγουρες πως θα είμαστε εντός της μόδας, συγχρονισμένες με τη διάθεσή μας αλλά και άνετες για να εντυπωσιάσουμε με τις χορευτικές μας επιδόσεις;

Ο βασικός κανόνας είναι να αποφύγουμε το λευκό και το μαύρο. Το λευκό για ευνόητους λόγους και το μαύρο γιατί είναι τόσο πολυφορεμένο που καταλήγει αδιάφορο για μία καλοκαιρινή βραδιά.

Σίγουρα θα πρέπει να αποφύγουμε τις υπερβολές. Ας περιορίσουμε τα στρας και τις παγιέτες σε ένα και μόνο αξεσουάρ το οποίο προτιμότερο είναι να έχει μικρό μέγεθος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χάλκινο, χρυσό, παστέλ και γήινα χρώματα είναι μία κατηγορία χρωμάτων η οποία βρίσκεται στην πρώτη σειρά προτίμησης. Ακολουθούν τα φλούο χρώματα όπως το φούξια και το κίτρινο αλλά και τα πιο ψυχρά όπως ο μπλε και το σμαραγδί τα οποία όμως θέλουν ιδιαίτερη προσοχή στο μακιγιάζ.

Επειδή γάμος σημαίνει και τραπέζι και στα ελληνικά δεδομένα τραπέζι σημαίνει άφθονο φαγητό καλό θα ήταν να αποφύγουμε τις πολύ στενές φόρμες εκτός κι αν είμαστε εγκρατείς.

Μία καλή λύση είναι και οι πασμίνες ή τα αέρινα μεταξωτά πρόσθετα τα οποία καλύπτουν όλα όσα θέλουμε να κρύψουμε.

Τα ψηλά τακούνια ανήκουν επίσης στο must της βραδιάς γιατί αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο τη μεσογειακή μας σιλουέτα επειδή όμως μπορεί να είναι επώδυνη επιλογή όταν ακολουθούν αρκετές ώρες χορού μία καλή λύση είναι οι πάτοι σιλικόνης.

Μία διαφορετική κατηγορία αποτελούν τα φορέματα με αρχαιοελληνική γραμμή τα οποία συνδυάζονται καλύτερα με ένα περίτεχνο σανδάλι στολισμένο με διακριτικά στρας.

Επιμέλεια: Νεφέλη Μάρκελου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης