Τις δημιουργίες τους για το καλοκαίρι 2008 παρουσίασαν διάσημοι Οίκοι μόδας στις πασαρέλες της Νέας Υόρκης. Οι τάσεις φαίνεται να επιστρέφουν στον “συντηρητισμό”, αφού δεν είδαμε πολύ αποκαλυπτικά μαγιό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι στερούνται στυλ και φαντασίας…   

Με “ρετρό” διάθεση, ο Christian Dior, επενδύει σε δημιουργίες που θυμίζουν παλιό “Χόλυγουντ”. Τα γαλάζια και τα φλούο λαχανί, είναι τα χρώματα που κυριαρχούν, ενώ μεγάλοι φιόγκοι, δίνουν μια πιο ρομαντική νότα στα εντυπωσιακά μαγιό. Τα σύνολα ολοκληρώνουν αξεσουάρ, όπως μεγάλα ψάθινα καπέλα και εμπριμέ μαντήλια.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το “navy look” λανσάρει ο Οίκος Chanel, με μαγιό στους τόνους του ναυτικού μπλε, του άσπρου και του κόκκινου. Τα μεγάλα γυαλιά και τα ογκώδη κοσμήματα, συμπληρώνουν το “πακέτο”.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

“Φλοράλ” δημιουργίες από τον Versace, με απόλυτα θηλυκά μαγιό. Το ροζ, το φούξια και το έντονο κίτρινο είναι οι πρωταγωνιστές στην καλοκαιρινή συλλογή του διάσημου Οίκου. Για ένα πιο ολοκληρωμένο σύνολο που θα κλέψει τα βλέμματα στην παραλία, τα μαγιό συνοδεύονται από ανάλαφρα ζακετάκια, “καυτά” σορτς και μεγάλες τσάντες.

Ο Οίκος Gucci, προτιμά τις ψυχρές αποχρώσεις του γκρι και τα διακριτικά καρό, ενώ επικρατούν τα στράπλες μπικίνι και τα φαρδιά σλιπάκια. 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης