Πολλές φορές στην προσπάθειά μας να δείχνουμε λαμπερές και εντυπωσιακές φτάνουμε στην υπερβολή και σε στυλιστικά λάθη με αποτέλεσμα να απογοητευτούμε από την εικόνα μας. Για αυτό ήρθε η ώρα να βάλετε στην άκρη όλα αυτά που σας χαλάνε την εικόνα και να κρατήσετε μόνο αυτά που θα απογειώσουν το στυλ και το ντύσιμό σας. Με έξυπνα τρικ θα μπορείτε κι εσείς να είστε in fashion και αυτό το καλοκαίρι και να κάνετε εντυπωσιακές εμφανίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Φορέστε…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

·       Μεταξωτά τουνίκ και τοπ καθώς και φορέματα. Εκτός του ότι είναι ανάλαφρα και δροσερά (ό,τι πρέπει δηλαδή για τη ζέστη του καλοκαιριού) είναι πολύ θηλυκά και εφαρμόζουν τέλεια στο σώμα μας.

·       Πολύ χρώμα. Κάντε έξυπνους χρωματικούς συνδυασμούς και τολμήστε να φορέσετε ακόμα και εκείνα τα φωσφοριζέ που κοροϊδεύατε. Φέτος είναι το απόλυτο must και θα το συναντήσετε σε κίτρινο, φούξια και μπλε.

·       Σανδάλια σε όλα τα χρώματα! Το καλοκαίρι είναι η εποχή τους και τα φοράμε από το πρωί μέχρι το βράδυ. Είναι άνετα, trendy και η τελευταία λέξη της μόδας για το φετινό καλοκαίρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

·       Μεγάλες τσάντες για όλη την ημέρα. Από τη δουλειά μέχρι το κλαμπάκι οι μεγάλες καλοκαιρινές τσάντες θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπες παντού.

 Αποφύγετε…

·       Τα πολύ στενά και βαριά ρούχα. Άλλωστε το καλοκαίρι προσφέρεται για πιο δροσερά ρούχα. Τι πιο άσχημο από ένα ρούχο που σε κάνει να νιώθεις άβολα;

·       Το total black look. Το ξέρω πολλές από εσάς το προτιμάτε γιατί θέλετε να νιώθετε την ασφάλεια του μαύρου αλλά δεν είναι ό,τι καλύτερο για το καλοκαίρι.

·       Όλα τα ψηλοτάκουνα τσοκαράκια σας, τουλάχιστον για την παραλία. Μπορεί να μην έχετε αναλογίες μοντέλου, ωστόσο πιστέψετε με δεν θα σας προσθέσουν πόντους… στο στυλ σας.

·       Τις σκουρόχρωμες τσάντες. Εκτός από χειμερινές δεν θα ταιριάζουν με το καλοκαιρινό σας ντύσιμο. Αφήστε τες στην άκρη για το φθινόπωρο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης