Μπορεί ο καλός Θεούλης να μη σε προίκισε με πλούσιο ντεκολτέ, αλλά υπάρχουν κι άλλοι τρόποι για να το αναδείξεις. Γι’ αυτό διάβασε τα παρακάτω tips που θα μπορέσουν να σε βοηθήσουν να «ενισχύσεις» το μπούστο σου και, κατά συνέπεια, τη συνολική σου εμφάνιση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πες ναι στο εξώπλατο φόρεμα: άφησε τη σέξι πλατούλα σου σε κοινή θέα και δεν έχεις την ανάγκη ενός “γεμάτου” μπούστου για να τραβήξεις τα βλέμματα. Η εικόνα της γυμνής πλάτης σου είναι απίστευτα σέξι , πράγμα που το ξέρουν καλά και οι celebrities -γι’ αυτό βλέπεις τα εξώπλατα φορέματα να στήνουν χορό στις κοσμικές εκδηλώσεις.

Πες ναι στα βολάν: τα βολάν, οι φιόγκοι και όποιο άλλο εντυπωσιακό στοιχείο τραβούν την προσοχή στο στήθος σου, αλλά κυρίως, ανάλογα με το σχέδιό τους, έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν να δείχνει μεγαλύτερο! Προτίμησε ένα φορεματάκι σε ίσια γραμμή αλά Ντριού Μπάριμορ με το φιόγκο-μπούστο που δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι έχεις πλούσιο μπούστο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βρες το σωστό ενισχυμένο σουτιέν: εννοείται ότι η ενίσχυση είναι η λέξη-κλειδί που κάνει το στήθος σου πιο σέξι και από αυτό της Μόνικα Μπελούτσι. Γενικά, όποιο σουτιέν περιλαμβάνει τον όρο push up έχει τη δυνατότητα να σου χαρίσει το στήθος των ονείρων σου. Μην ξεχνάς να βάζεις έξτρα “μαξιλαράκια” στις ειδικές θήκες του σουτιέν για μεγαλύτερη ενίσχυση! Φρόντισε οι τιράντες σου να είναι σφικτές, γιατί διαφορετικά και το στήθος σου θα δείχνει χαλαρό.

Το τοπ που ανορθώνει: μήπως έχεις αρχίσει να σκέφτεσαι την πλαστική στήθους πολύ σοβαρά; Ξέχασε το! Δε χρειάζεται να κάνεις τίποτα παραπάνω από το να αγοράσεις εφαρμοστά τοπ με λαιμόκοψη V ή φορέματα εφαρμοστά στο στήθος και πιο χαλαρά στη μέση. Ακόμη και οι μπλούζες με ένταση στους ώμους αλά Μίσα Μπάρτον δημιουργούν την ψευδαίσθηση πιο γεμάτου στήθους!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης