Μία από τις πιο δυναμικές επιστροφές του καλοκαιριού είναι και τα φιδίσια ρούχα και αξεσουάρ. Άλλες το λατρεύουν και το φορούν με πάθος ενώ άλλες το μισούν. Δεν υπάρχει κάτι ενδιάμεσο για το φιδίσιο ακριβώς επειδή είναι τόσο εντυπωσιακό από μόνο του.

Οι σχεδιαστές, από την άλλη, το λατρεύουν και φρόντισαν να το συμπεριλάβουν στις καλοκαιρινές τους κολεξιόν σε γήινα και μεταλλιζέ χρώματα. Έτσι, ώστε η κάθε μία από εμάς να βρει αυτό που της ταιριάζει και της αρέσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φιδίσια ρούχα και αξεσουάρ συναντάμε σε φούστες, φορέματα, τσάντες, πέδιλα ακόμα και μαγιό για τις πιο τολμηρές.

Αλλά ας τα δούμε καλύτερα για να πάρουμε μια πρώτη γεύση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε γκρι μεταλλιζέ χρώμα αυτό το κοντομάνικο φόρεμα Maje για πολύ εντυπωσιακές βραδινές εμφανίσεις. Φορέστε το με ψηλοτάκουνα πέδιλα και λιτά αξεσουάρ.

Στις ίδιες αποχρώσεις και αυτή η φούστα από τον ίδιο οίκο. Για ένα πιο casual look συνδυάστε τη με λευκή φανέλα και μαύρα πέδιλα.

Δύο μοτίβα σε ένα συνδυάζει αυτή η τσάντα από τον οίκο Miu Miu, τα γεωμετρικά και το φιδίσιο δέρμα. Αυτά είναι εξάλλου τα στοιχεία που την κάνουν τόσο ξεχωριστή. Τη φοράτε με την ίδια άνεση πρωί και βράδυ.

Αν θέλετε κάτι πιο απλό ο Christian Louboutin σχεδίασε για εσάς αυτή τη φιδίσια τσάντα σε χακί χρώμα. Είναι ό,τι πρέπει για την καθημερινότητά σας.

Εντυπωσιακά peep toe πέδιλα από τον Jimmy Choo. Άκρως εξωτικά και ψηλοτάκουνα θα απογειώσουν το στυλ σας στο λεπτό.

Αέρα από τη δεκαετία του ’20 φέρνουν αυτά τα φιδίσια πέδιλα. Είναι τέλεια για όσες σας αρέσει το cocktail look.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης