Η Φαίη Σκορδά, η οποία τα τελευταία χρόνια μας έχει συνηθίσει σε πολύ κομψές και stylish εμφανίσεις, αυτή τη φορά φόρεσε το απόλυτο σύνολο του καλοκαιριού!

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει με ένα κίτρινο jumpsuit, το οποίο είναι τέλειο #fashioninspo, αν είσαι καλεσμένη σε καλοκαιρινό γάμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το κίτρινο jumpsuit της Φαίης Σκορδά είναι του ελληνικού σχεδιαστικού διδύμου, Mi-Ro, είναι η επιτομή της κομψότητας καθώς έχει την τέλεια ισορροπία glam και casual αισθητικής.

Διαθέτει ένα ημιδιάφανο printed πλισέ ύφασμα με τυπωμένο τον ζωδιακό χάρτη. Τα oversized μανίκια και τα μπατζάκια του jumpsuit είναι αυτά που προμηνύουν τη 70s διάθεσή του. Περιλαμβάνει V λαιμόκοψη και ζώνη στο ίδιο zodiac print.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ύφασμα από ζορζέτα είναι ανάλαφρο καθιστώντας το κατάλληλο για τις υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού. Η Φαίη Σκορδά στη φωτογραφία, φαίνεται να φοράει ένα κίτρινο τοπ με V μπούστο, αφήνοντας το κίτρινο jumpsuit πιο ανοιχτό, δημιουργώντας ένα ανάλαφρο shape και layers.

Πηγή: govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης