Το total white look ήταν πάντα μια ασφαλής επιλογή ειδικά για το καλοκαίρι. Φαίνεται όμως πως φέτος έρχεται για να γίνει το απόλυτο must. Όλοι οι μεγάλοι οίκοι μόδας λάνσαραν το απόλυτο λευκό ως την πρώτη τους επιλογή για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2010.

Calvin Klein

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Michael Kors και Calvin Klein λάνσαραν το λευκό blazer που επιστρέφει δυναμικά μετά από μικρή απουσία από τις πασαρέλες.

Fendi

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν θέλεις να δείξεις ότι είσαι μοδάτη, φέτος είναι πολύ εύκολο. Προτίμησε το total white και βάλε χρώμα μόνο στα παπούτσια και στα αξεσουάρ. Αν πάλι το χρώμα δεν είναι το στυλ σου, προτίμησε ένα λευκό φόρεμα με μια λεπτομέρεια στη μέση, φιόγκο αντί για ζώνη, όπως λάνσαρε ο Jil Sander και κάνε τη διαφορά. Ή διάλεξε ένα λευκό σύνολο με περίεργα μοτίβα όπως πρότεινε η Fendi.

Givenchy

Για να απογειώσεις την εμφάνιση σου βάλε μαύρα αξεσουάρ και παπούτσια για να δώσεις ένα πιο ροκ τόνο, όπως ακριβώς έκανε και η Givenchy. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι το άσπρο πάει με όλα. Αυτό όμως που το απογειώνει είναι το χρυσό. Ένα άσπρο μακρύ φόρεμα συνδυασμένο με χρυσά κοσμήματα θα σε κάνει βασίλισσα του στυλ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης