Κάποτε η Audrey Hepborn μας “σύστηνε” το μικρό μαύρο φόρεμα ως σύμβολο της γυναικείας φινέτσας και θηλυκότητας.

Σήμερα το μικρό μαύρο φόρεμα εξακολουθεί να πρωταγωνιστεί, ωστόσο το καλοκαίρι απόλυτος πρωταγωνιστής είναι το λευκό φόρεμα. Φέτος το βρίσκουμε σε αρκετά μήκη και σχέδια ώστε να ταιριάζει σε κάθε ανάγκη και στο γούστο της κάθε γυναίκας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το balloon

Εκτός από in fashion, το balloon φόρεμα είναι και μια ασφαλής επιλογή για όσες θέλετε να κρύψετε τυχόν ατέλειες. Με πιέτες Moschino Cheap & Chic.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μάξι

Το μάξι φέτος μπορεί να είναι από ένα απλό μονόχρωμο μέχρι ένα έντονο εμπριμέ. Εξαρτάται από αυτό που θέλετε και την περίσταση που θα το φορέσετε. Όποιο και να επιλέξετε, όμως, μην ξεχνάτε ότι το μάξι φόρεμα χρειάζεται αξεσουάρ για να το αναδείξετε. Μεταξωτό Rachel Gilbert.

Το αρχαιοελληνικό

Το αρχαιοελληνικό στυλ επιστρέφει δρυμίτερο και το συναντάμε σε φορέματα μακριά, μεσαία και κοντά. Φορέστε το με αξεσουάρ σε γήινα χρώματα ή και χρυσά για ένα πιο τολμηρό look. Στο λευκό του πάγου με φούξια ζώνη στη μέση Alexander McQueen.

Το κομψό

Για τη δουλειά στο γραφείο, για ένα επαγγελματικό ραντεβού ή ακόμα και μια επίσημη έξοδο, ένα λευκό κομψό φόρεμα σε ίσι γραμμή θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες. Φορέστε το με λιτά κοσμήματα. Βαμβακερό μίνι Hanii Y.

Το βολάν

Το βολάν στα φορέματα φέτος κυριαρχεί ενώ ταιριάζει σχεδόν σε κάθε σωματότυπο. Σε συνδυασμό δε και με το λευκό χρώμα, το αποτέλεσμα είναι εκρηκτικό. Με βολάν στο μπούστο T-bags.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης