«Όσο γράφω αυτές τις γραμμές, έχω την ασφάλεια και την υγεία όλων εσάς στο μυαλό μου. Ο λόγος που θέλω να μοιραστώ το δικό μου μήνυμα είναι για να σας υπενθυμίσω ότι κανείς δε μάχεται μόνος», λέει η Donatella Versace σε επιστολή της στο Vogue.com.

«Εδώ στο Μιλάνο και σε όλη τη χώρα, η κυβέρνηση αποφάσισε να επιβάλλει αυστηρούς περιορισμούς με στόχο να μειώσει τη διασπορά του ιού που πολλοί υποτίμησαν. Τα μέτρα αυτά έγιναν πολύ αυστηρότερα με το πέρασμα των εβδομάδων, σε βαθμό που πλέον μπορούμε να βγούμε από το σπίτι για πολύ συγκεκριμένους λόγους όπως να πάμε στη δουλειά – αν είναι απαραίτητο – και να αγοράσουμε τρόφιμα και φάρμακα. Οτιδήποτε άλλο απαγορεύεται», εξηγεί η γνωστή σχεδιάστρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το Μιλάνο μοιάζει με πόλη φάντασμα. Ο στρατός και η αστυνομία ελέγχουν ότι οι περιορισμοί τηρούνται από όλους και εγώ είμαι πολύ περήφανη που η κυβέρνηση έχει λάβει αυτά τα μέτρα. Παρά τις δυσκολίες, νιώθουμε πιο ενωμένοι από ποτέ και έχουμε καταλάβει ότι θα το αντιμετωπίσουμε μόνο αν παίζουμε μαζί, σαν ομάδα. Συγκεκριμένα, σαν την αγαπημένη μου, Inter Milan!

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης