Οι εκπτώσεις τελειώνουν και όσες δεν έχετε προλάβει ακόμη να ψωνίσετε, βιαστείτε! Αυτό που σίγουρα κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στην γκαρνταρόμπα της είναι ένα μαύρο φόρεμα, το σύμβολο της γυναικείας θηλυκότητας. Προτού εξορμήσετε στα μαγαζιά, λοιπόν, καλό είναι, αν δεν το γνωρίζετε ήδη, να μάθετε ποιο είναι το κατάλληλο φόρεμα για σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σώμα- αχλάδι

Εάν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που έχουν σώμα- αχλάδι, δηλαδή στενή επάνω και μεγάλη περιφέρεια, τότε το φόρεμα που θα σας κολακεύσει είναι το πολύ στενό στη μέση και στο μπούστο και αρκετά φαρδύ στην περιοχή της λεκάνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σώμα- μήλο

Το αντίθετο από το σώμα- αχλάδι, είναι το σώμα- μήλο, δηλαδή, πιο φαρδιά στην περιοχή της κοιλιάς. Σε αυτή την περίπτωση θα διαλέξετε φορέματα που στενεύουν από τη λεκάνη και κάτω και πιο φαρδιά από τη μέση και πάνω.

Μικρό στήθος

Εάν η φύση δεν σας προίκισε με ένα πλούσιο ντεκολτέ, μην ανησυχείτε, υπάρχουν φορέματα που μπορούν να το αναδείξουν, αρκεί να μην επιλέξετε αυτά με μεγάλα V. Προτιμήστε φορέματα με φραμπαλά και κλειστά στο λαιμό, ούτως ώστε να μην τονίζεται το… αδύναμό σας σημείο.

Ύψος

Εντάξει, μπορεί να μην είστε και το πρώτο μπόι, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει το κατάλληλο φόρεμα για σας. Αυτό που θα σας «χαρίσει» ύψος είναι ένα κοντό φόρεμα, αλλά όχι πολύ μίνι, για να μην υπερβάλλουμε κιόλας. Ενώ, οι ψηλές της παρέας έχουν σαφώς περισσότερες επιλογές από το μίνι μέχρι το μάξι και όποιο σχέδιο προτιμάτε.

Γενικά, αυτό που πρέπει να ξέρετε είναι ότι το φόρεμα που θα επιλέξετε, πρέπει να αναδεικνύει το καλύτερό σας σημείο και πάνω από όλα να νιώθετε άνετες. Το ρούχο πρέπει να το φοράτε και όχι να σας φοράει.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης