Τις καλύτερες – στυλιστικές κι όχι μόνο – εντυπώσεις άφησε η Μελάνια Τραμπ στο πλαίσιο της επίσκεψης του προεδρικού ζεύγους των ΗΠΑ στη Βρετανία.

Η Πρώτη Κυρία, γνωστή για το εκλεπτυσμένο της γούστο, σε κάθε της επίσημη εμφάνιση στη βρετανική πρωτεύουσα μαγνήτισε τα βλέμματα αλλά και τον φωτογραφικό φακό, με το απαράμιλλο στυλ της και τη φινέτσα που απέπνεε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βρετανικά κι άλλα διεθνή ΜΜΕ «παραληρούν» σε κάθε εμφάνισή της.

Από την πρώτη στιγμή που το Air Force 1 προσγειώθηκε σε βρετανικό έδαφος, η κα Τραμπ έδωσε μαθήματα στυλ, με το κολακευτικό της ταγέρ που παρέπεμπε σε αεροσυνοδό της British Airways.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επόμενη εμφάνιση ήταν εκείνη που παρέπεμπε στην «Ωραία μου Κυρία» Όντρεϊ Χέμπορν, μία από τις πιο θρυλικές εμφανίσεις της πασίγνωστης ηθοποιού στο πλευρό του «Δρ Χίγκινς» Ρεξ Χάρισον.

Η κα Τραμπ, συνοδεύοντας τον σύζυγό της στη συνάντησή του με τη βασίλισσα Ελισάβετ, φόρεσε κάτι ευρωπαϊκό, αν κι όχι βρετανικό, τηρώντας εν μέρει τη διπλωματία της μόδας. Επέλεξε ένα εκπληκτικό (custom made) Dolce & Gabbana λευκό φόρεμα, με ένα καπέλο σαν και αυτά που θα μπορούσε κάποιος να φανταστεί να φορά μόνο μια ντίβα του σινεμά.

Με παρόμοιο outfit είχε εμφανιστεί και η Νταϊάνα αρκετές φορές, καθώς ο συνδυασμός των συγκεκριμένων χρωμάτων ήταν ένας από τους αγαπημένους της.

Μία τελευταία εμφάνιση που συζητήθηκε και σχολιάστηκε πολύ ήταν και στο «dinner party» στην κατοικία του Αμερικανού πρέσβη, στο Winfield House στο Regent’s Park.

Στο γεύμα παρέστησαν μεταξύ άλλων ο πρίγκιπας Κάρολος και η σύζυγός του, η πρωθυπουργός Τερέζα Μέι κι άλλοι υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι.

Εκεί, η Μελάνια επέλεξε μία εντυπωσιακή κόκκινη, μάξι τουαλέτα με «κάπα», διά χειρός Givenchy και αξίας περίπου 6.350 ευρώ. Τέτοιου είδους φορέματα είναι από τα αγαπημένα της δούκισσας του Σάσσεξ και επίσης παραπέμπουν στο σικ british style.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης