Οι πιο μοδάτες μπότες του χειμώνα είναι εδώ και δεν είναι άλλες από τις ugg. Σε προηγούμενο κείμενο σας είχαμε μιλήσει για το νέο αυτό trend και το πόσο μας αρέσει, αφού όλο και περισσότερες γυναίκες βλέπουμε να υιοθετούν το συγκεκριμένο στυλ. Παρόλα αυτά, όσο και να μας αρέσουν οι ugg boots, πολλές φορές δυσκολευόμαστε να τις συνδυάσουμε με το ντύσιμό μας. Για αυτό παρακάτω θα σας δείξουμε ορισμένα tips που θα σας βοηθήσουν να φορέσετε τις ugg boots σας και να δείχνετε θεές!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με το τζινάκι σας: Ο καλύτερος τρόπος για να φορέσετε τις ugg σας! Τα skinny τζιν είναι ιδανικά, αφού μπορείτε να φορέσετε τις μπότες πάνω από το τζιν, χωρίς να υπάρχει περίσσιο ύφασμα.

Με καλσόν: Αν και καλό είναι να μην επιλέξετε να φορέσετε τις ugg σας με φούστα ή σορτς, από την άλλη το καλσόν σάς προσφέρει την εναλλακτική που χρειάζεστε! Συνδυάστε τέλεια τις μπότες σας με το αγαπημένο σας καλσόν και κρατήστε ζεστά και trendy τα υπέροχα πόδια σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Bohemian θεά: Το boho look, πολύ διάσημο τα τελευταία χρόνια, είναι το στιλ που καθιέρωσε τη Sienna Miller ως ιέρεια της μόδας και επιβάλλει στη χειμερινή εκδοχή του να φορέσετε τις ugg σας με ένα φόρεμα ή μια μακριά τουνίκ. Έκτος από πολύ άνετο, το συγκεκριμένο στιλ θα σας καθιερώσει ως το next fashion idol του γραφείου, αφού θα σας βάλει με ευκολία στην καρδιά του στιλ !

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης